Surnadal Damelag 2016

Surnadal IL melder:

Kvalifiseringskamp om opprykk til 2.divisjon

Damelaget Surnadal/Søya/Todalen spiller kvalifisering om opprykk til 2.divisjon søndag 23. oktober kl 15.00 på Syltøran.

Damelaget avsluttet årets serie med seier 2-1 på bortebane i går torsdag mot CFK på en super KBK stadion, der vi alle håper det skal spilles fotball på øverste nivå neste år!

Etter en god sesong ender vi på 2. plass på tabellen bak Molde2 med våre 12 seire, 1 uavgjort og 3 tap og til sammen 37 poeng - 4 poeng bak Molde2. 

De 5 lagene i serien har møtt hverandre 4 ganger, og vi har kun avgitt poeng mot Molde2 som i møtene med oss har stilt med et forsterket lag med spillere også fra andredivisjonslaget sitt. 

Siden Molde 1 spiller i divisjonen over kan ikke Molde 2 rykke opp, og dermed går kvalikspill og sjansen til opprykk til oss.

Vi vet vi møter en meget tøff motstander i Herd som vant 3. divisjon Sunnmøre på en overbevisende måte. Klubben har 2 lag i 3. divisjon damer samt 2 J16-lag hvorav ett skal spille NM-finale i disse dager. 

Det jobbes godt med jentefotball i klubben og de har god tilgang på spillere. I fjor tapte Herd kvalikspill med knappest mulig margin i straffekonkurranse mot Træff etter å ha spilt om opprykket flere sesonger på rad, så de er veldig sultne på å ta dette.

Men det er også våre jenter! En tropp på 18 spillere fra både Søya og Surnadal er tatt ut og forbereder seg nå til kamp søndag. 

Dommertrio er Bendik Haarberg, Sunndal, Ola Magne Nordvik, Søya og Hans Snekvik, Bøfjord.

Kvalik skal spilles som 2 kamper – både hjemme og borte. Returkampen spilles på Moa stadion søndag 06. nov. Vi starter altså hjemme på Syltøran søndag kl 15 og håper så mange som mulig tar turen og heier på jentene. 

Vi kan faktisk få 2. divisjonsfotball på Syltøran neste år!

plakat_Herd.jpg