Kulturskolens Prøysenshow

Torsdag 3.april kl 18.00 arrangerer Kulturskolen på Indre Nordmøre Prøysenshow i Storstuå i Surnadal Kulturhus. Alf Prøysen ville fylt 100 år i år, og det vil Kulturskolen markere.

foto prøysenshow_690x416.jpg

Her øver musikkelevene til forestillingen. Pål Sæther på trommer, Eirik Endreson Klinge på gitar, Mali Røen Skjærmo på fløyte og Inga Husby Foss på keyboard.
 

Kulturskolelever fra både Rindal, Surnadal og Halsa medvirker i denne forestillingen.


Alle lærerne på Kulturskolen har samarbeidet om dette prosjektet, så både musikk-, dans-, drama- og kunst-elevene er med og bidrar.


Publikum vil bli tatt med på en reise gjennom Prøysens sanger. Det hele er dramatisert av drama- og danse-elevene, omgitt av kulisser og akvareller laget av kunstelevene, - sang og musikk tar naturligvis musikkelevene seg av.


Bakvendtland-Synnøve_690x527.jpg
En akvarell inspirert av Bakvendtland, - malt av Synnøve Meisingset
 

Blåbærturen-Sara_690x503.jpg
En akvarell inspirert av Blåbærturen, - malt av Sara Heid Salseggen
 

Kulturskolen på Indre Nordmøre er nå på Facebook! Kulturskolens Prøysenshow er lagt ut som arrangement: https://www.facebook.com/events/151577954989142/?fref=ts
 

Dette er vår hovedmarkering av Prøysen-jubileet, men Prøysen vil bli med i flere sammenhenger gjennom jubileumsåret 2014.
 

Det er lenge mellom hver gang vi får til en forestilling der absolutt alle fagretningene er med, så dette er en spesiell anledning. Denne gangen arrangeres det i Surnadal. Senere vil store forestillinger bli fordelt på kommunene, slik at det blir store arrangementer i Kulturskolens regi også i Rindal og Halsa. Kulturskolen har hatt en forestilling med Knutsen og Ludvigsen i Rindal tidligere, så neste gang er det Halsa som står for tur.


Vi minner om at vi har søknadsfrist for neste skoleår den 15.april. Søknadsskjema vil bli delt ut på skoler og i barnehager. Og det er også enkelt å søke via heimesida vår: www.kulturskolen-indre-nordmore.no

 

Kulturskolen på Indre Normøre