bilde mundal ansnes

Surnadal kulturhus melder:

Konsert med Åshild Mundal og Jostein Ansnes

Fredag 20. mars kl. 18 blir det melodiøs visepop i kulturhuset på Skei, og en av de to som skal bidra med det er surnadalingen Jostein Ansnes.

Det er riktignok Åshild Mundal som "topper" plakaten etter at hun nettopp har sluppet sitt andre album Hotell og plata har allerede rukket å høste svært gode kritikker. Hun framstår som en artist som har funnet sin stemme, og presenterer en vakker, sår, fin, optimistisk og observerende plate med låter om relasjoner på ulike nivå.

Debutalbumet Fritt fall (2011) fikk også svært gode tilbakemeldinger, og med låten Lukklegaste i verdi oppnådde hun A-listeplassering på nasjonal radio, NRK P1. Begge platene er produsert av musiker Jostein Ansnes (ØRA Fonogram) som med sine gitarer og koring pakker inn og løfter låtene i nydelige arrangementer, også på denne turnéen.

Åshild er oppvokst i Hafslo i Luster Kommune i indre Sogn og synger på sognamålet sitt. Musikken kan beskrives som melodiøs visepop og Åshilds vakre stemme, så full av nærvær, gjør musikken utrolig sterk.

Konsertprogrammet er satt sammen fra både Fritt fall og Hotell og det er Surnadal Folkeakademi som står som arrangør av konserten, i samarbeid med kulturhuset og Folkeakademiet Midt-Norge.

 

Foto: Folkeakadamiet Midt-Norge

 

Foto: Surnadal kulturhus