Onsdag
Onsdag Lett sludd
-1°
Lett sludd
Svak vind
Torsdag
Torsdag Kraftig regn
Kraftig regn
Laber bris
Picasa 2.0

Fra gamle til nye Trollheimsporten

Kongens krone mai 2006 og Jøldalen

Lørdag 27. mai 2006 besteg Gunnar Konradsen, Hans Andersen og Svein Dalsegg Kongens krone (1806 moh). De fortalte at der var det skiføre lenge ennå. Sjå fleire bilder, innsendt av Svein, i 2006. Trollheimsporten fortsetter å legge over stoff fra Trollheimen og gamle Porten til nye Trollheimsporten:

Trollheimen er og har vært et av hovedområdene Trollheimsporten henter stoff fra. Denne gangen har vi lagt over stoffet fra Kongens krone og Jøldalen i gamle Trollheimsporten til nye Trollheimsporten. Klikk på linkene og sjå de flotte bildene. Du finner dette stoffet ved å klikke på Trollheimen på den raude menylinja. Da kommer det fram ne linker å klikke på på den grå menylinja nedenfor bankannonsen. Da kan du føre musa over Bilder fra Trollheimen og du finner lett Kongens krone og Jøldalen, det siste vi har lagt inn. Det neste som kommer over blir Kråkvasstind, Kårvatn, Nerskogen, Neådalssnota og Pekhøtta med fleire. Følg med!

Og til alle dere som har fine bilder fra Trollheimen og ellers - del den med alle på Trollheimsporten: redaktor@trollheimsporten.no.

Klikk på bildene til Svein Dalsegg nedenfor og sjå dem større og i serie:

 

 

Kongens krone SD 1
Foto: Svein Dalsegg
Kongens krone SD 2
Rast ved setra i Grasdalen.
Kongens krone SD 3
Fint føre opp breen fra Grasdalen.
Kongens krone SD 4
Ut Sunndalsfjorden.
Kongens krone SD 5
Hans beskuer Dronninga.
Tips en venn Skriv ut