Fredag
Fredag Snø
Snø
Laber bris
Lørdag
Lørdag Skyet
Skyet
Svak vind
Kommunal middag-1

Edgar Kattems fotoarkiv 2010

"Kommunal middag" for 30 år sia

Når jeg går gjennom album og konvolutter med gamle negativer, så finner jeg altfor ofte negativer der jeg ikke har notert noen opplysninger. Det er i alle fall tilfelle med disse bildene fra en "kommunal middag" som jeg var på den tida jeg arbeidde litt som frilanser for Tidens Krav.

Jeg minnes sjølve middagen, det var på Kroa - like før jul. Daværende kommunestyre i Rindal var samlet etter at årets oppgaver var gjort. Det ble servert juletallerken og is til dessert. (Det var en helt ny type is som hadde kommet da, med ferskensmak, sa de som serverte).

Hvilket år dette var minnes jeg ikke, men det var i alle fall før 1981. Er det noen av dem som er på bildene som minnes hvilket år dette var, og i hvilken anledning denne sammenkomsten ble arrangert? Det må ha vært noe spesielt, sida en frilanser fra TK ble invitert på kommunal julemiddag. Når jeg ser på negativene i ettertid tenker jeg at jeg tok noen sjanser med fotograferinga - jeg tok kun fire bilder denne kvelden.. Ikke mye "sikring" akkurat.

Lite "sikring" det ja Edgar. Det er annerledes i dag, da du kan ta hundrevis av bilder. Jeg kan supplere med at det trolig er formannskapet du har fotografert sammen med kontorsjefen og da er det også juleavslutning før jul et år. - Willy

Stoffet til Edgar Kattem er svært populært her på Trollheimsporten. Derfor har vi valgt å legge dette ut mye meir tilgjengelig enn tidligere. Edgar Kattem er medredaktør i Trollheimsporten og her finner du stoffet han har skrevet i år - Edgars fotoarkiv 2010. I tillegg legger vi over stoff fra gamle Trollheimsporten som Edgar Kattem har laget. Det vil komme her på Edgars fotoarkiv. Disse sidene finner du under Hovedsida. På den grå menylinja nedenfor bankannonsen finner du På Porten og nedover der mange menyer - blant anna Edgars fotoarkiv 2010 og Edgars fotoarkiv. Klikk på linkene.

Klikk på bildene og se dem større og i serie:

 

Kommunal middag-1
Fra kommunal sammenkomst på Kroa i Rindal. Fra venstre, kontorsjef Edvin Børset (seinere fikk han tittelen rådmann), Paul Haugen (han var vel varaordfører), ordfører Peder Heggem, Olav Foseide, Ragnhild Stavne Bolme og Jon Trønsdal. Dette var den tida da det var på moten med breie slips!
Kommunal middag-2
Leif Kleven holder en tale ved bordet. Til venstre ser vi Per Ljøkjell.
Kommunal middag-3
God stemning ved bordet. Det ser ut som om ordfører Peder Heggem har fortalt ei historie! Til venstre ser vi Ildrid Heggem og til høyre Borghild Foseide.