bergsøy bjørnar_690x522

Knuste Dahle i NM-kvalik

Surnadal gikk enkelt videre til 2. kvalifiseringsrunde til NM, etter å ha overkjørt Dahle i Kristiansund lørdag ettermiddag. Surnadal ledet hele  4 - 0 til pause, og vant til slutt kampen 5 - 0. Bjørnar Dalsegg Sæter (bildet) scoret to av målene.

Målshowet startet etter 9 spilleminutter, da Bjørnar Dalsegg Sæter førte Surnadal opp i ledelsen 1 - 0. Bare fire minutter senere scoret Ola Heggset sitt første A-lagsmål for Surnadal, og økte ledelsen til 2 - 0. I det 27. spilleminutt var det Stein Todalshaug sin tur å sette ballen i mål, før Lars Mogstad avsluttet målkalaset før pause med å score på en retur fra et stangskudd. Surnadal var totalt overlegne de første 45 minuttene på Dahle kunstgressbane.

Etter hvilen hadde Surnadal fortsatt full kontroll på sine 4. divisjonskollegaer. I det 73. minutt ble Torgeir Kvendset felt på ulovlig vis, og Surnadal fikk tildelt straffe. Bjørnar Dalsegg Sæter er sikker fra straffemerket, og fastsatte sluttresultatet til 5 - 0!

Surnadal er dermed klare for 2. kvalifiseringsrunde til NM. Motstander er foreløpig ikke klart, men kampen skal spilles innen 8. april.