eirin mogset

Knepent hjemmetap

Orkanger 2 kom til Surnadal idrettshall med 14 spillere, og hadde nok skumle planer om å valse over hjemmelaget. Surnadal ville det annerledes og ga gjestene kamp helt til siste sekund av kampen.

Surnadal startet forrykende og gikk opp i ledelsen 4 - 1. D første tjue minuttene viste hjemmelaget mye godt spill både i forsvar og angrep, og bakerst stod Eirin Mogset (bildet) et meget god kamp. Mot slutten av første omgang fikk Surnadal trøbbel med bortelagets høyreback, og Orkanger rykket fra i målprotokollen. Til pause ledet Orkanger 15 - 12.

Gjestene var to-tre mål foran det meste av andreomgangen, men Surnadal ga aldri opp og utlignet til 23 - 23 fem minutter før slutt. Orkanger var effektive og satte inn to kjappe mål. Surnadal reduserte til 24 - 25 med under et halvt minutt igjen av kampen, men Orkangers mest rutinerte spiller lager frikast og dommerne lar være å stoppe tiden. Dermed ender kampen med ettmålsseier til Orkanger 2.

- Vi gjennomfører en god kamp i dag, og viser at vi kan spille jevnt med topplagene i avdelingen. Vi tar med oss det positive fra denne kampen, og er klare til to tøffe kamper søndag, sier trener Ole Magnar Ulvund.

Søndag skal Surnadal spille bortekamper mot serielederen NTNUI 3 og tabelltreer Strindheim 2.

Kampfakta Surnadal - Orkanger 24 - 25 ( 12 - 15 )