steinkjer espen

Knepent bortetap

Herrelaget til Surnadal måtte til slutt se seg slått 25 - 23 av Utleira 2 på bortebane lørdag. Espen Fougli Vraalsen (bildet) tok ansvar i angrep, og ble kampens toppscorer med 9 mål. Søndag skal herrene få bryne seg på serieleder Sverresborg.

Lørdagens oppgjør var tett og spennende, og lagene fulgte hverandre til siste sekund. Til pause var stillingen 9 - 9. Åtte minutter ut i andre omgang var Surnadal for første gang i ledelsen med 3 mål, men hjemmelaget jobbet seg inn i kampen igjen og halvveis ut i omgangen var lagene like langt på stillingen 17 - 17. Surnadal fikk en dårlig periode mot slutten av kampen, hvor Utleira gikk fra å ligge under med ett mål til å lede med 3 i løpet av knappe fem minutter. Hjemmelaget holdt på ledelsen, og vant til slutt kampen med to mål.

Det er verdt å merke seg at Surnadal spilte uten storskytterne Petter Mathisen Giæver, Anders Moe Sæter og Håkon Mikkelsen.

Søndag formiddag venter serieleder Sverresborg 2 i Åsveihallen. Trønderne har vunnet alle sine 13 kamper.

Kampfakta Utleira 2 - Surnadal 25 - 23 ( 9 - 9 )