DSC_0868

Knallvær under Nordmarkstråkket

41 syklister i både konkurranseklassen og trimklassen kunne nyte været da de syklet Nordmarkstråkket lørdag. Syklister fra mang klubber deltok på det 60 km lange rittet rundt Nordmarka.

Dette er andre året at Nordmarkstråkket er samtidig som Laksfestivalen, i kveld skal de evaluere om det skal arrangeres under Laksfestivalen flere år. I år deltok 9 syklister i trimklassen som begynte klokken 10:00, og hele 32 syklister i konkurranseklassen som begynte klokken 11:00.

Leiv Bæverfjord, ansvarlig for sykkelrittet, mente de var veldig heldige med været og meget fornøyd med gjennomføringa av årets Nordmarkstråkk.

Det ble også flere vinnere i forskjellige klasser. Mikael Hoem Brunsvik (bildet øvst i artikkelen) fikk den beste tiden på 1:44:16. Han har deltatt i to løp før for flere år siden, der han vant det første løpet og kom på andre den andre gangen han deltok. Brunsvik sykler for Ålesund OCK, og tenkte det passet bra å ta en sykkeltur i dag etter at de hadde hentet en bunad i bygda.  Han er veldig fornøyd med været og mener dette var et bra arrangement. Han forteller også at han er en ivrig hobbysykkelist og i gjennomsnitt sykler han annerhver dag.