IMG_3882

Knalltøff Energikamp

Sjetteklasselag fra hele dalføret møttes for å vise krefter under lørdagens Energikamp. Etter en spennende superfinale, var det laget fra Todalen som gikk seirende ut av kampen.

Forhåndskvalifiserte lag fra Øye, Rindal, Halsa, Todalen, Stangvik og Mo kjempet seg gjennom en hinderløype med en stor premie i sikte, nemlig å få ta med klassen til Vitensenteret i Trondheim. Hinderløypa bød på varierte utfordringer som å forsere ei kule gjennom en labyrint, å bruke en hårføner for å få en pingpong-ball gjennom ringer, å bruke muskelkraft for å dra seg over plassen i ei flåte, presisjon og til slutt å skyte tennisballer med en kjempesprettert. Deltakerne fikk altså prøvd et stort spekter av ferdigheter, og det var en riktig så publikumsvennlig kamp: - Nesten så jeg får eksem, sa festivalkonferansier Heidi Marie Vestrheim da det var som mest spennende.

Todalen, Halsa 2 og Mo kom til superfinalen, og etter et tett løp, var det Todalen som samlet flagg fra alle fem øvelsene og gikk i mål på rekordtida 4:47. Vinnerlaget var tydelig glade for seieren, og får da ta med hele klassen til Vitensenteret i Trondheim. Vi gratulerer!

 

IMG_3903.JPG

Vinnerne fra Todalen, f.v. Maren M. Karlsen, Lisabet E. Storslett og Ingebrigt Bergli.

 

IMG_3882.JPG

Med bruk av ren muskelkraft skulle deltagerne dra seg og flåta over plassen.

 

IMG_3843.JPG

...og etter de hadde hoppet av flåta, var det rett på finmotoriske utfordringer, kanskje med skjelvende hender!

 

IMG_3848.JPG

Treffsikkerheten ble satt på prøve med kjempespretterten.

 

IMG_3856.JPG

Full konsentrasjon når pingpong-ballen skal gjennom ringene ved hjelp av en hårføner. 

 

IMG_3891.JPG

Kula hjelpes gjennom labyrinten ved god koordinering mellom deltagerne.