jub1

Klissvåt jubileumsturnering

Regnet høljet ned over Surnadal Golfparks praktfulle anlegg, men været klarte ikke å legge demper på den rekordstore jubileumsturneringen. Hele 49 golfere fra Rauma i sør til Stiklestad i nord deltok i feiringen av golfparkens 10-årsdag. 

Surnadal golfklubb ble stiftet i år 2000. Skogryddingen på banen startet i 2004, og etter mange hundre dugnadstimer var de første 6 hullene klare til bruk 19. august 2006. To år senere ble banen utvidet til 9-hulls. Arrangementsansvarlig for jubileumsturneringen, Knut Haugen, ønsket lørdag formiddag et rekordstort antall deltakere hjertelig velkommen til Surnadal Golfpark.

- Det er mange som fortjener en takk for innsatsen som har blitt lagt ned gjennom disse årene, og jeg tenker da spesielt på den store dugnadsgjengen. Banen fremstår bedre enn noen gang. Der er veldig synd at vi ikke får vist frem anlegget i godvær, men det får vi ikke gjort noe med. Været skal ikke få ødelegge jubileumsturneringen, sier Haugen som innrømmer at det var langt mer arbeid med å lage golfparken enn de kunne se for seg.

- Hadde vi visst på forhånd hvor mye arbeid som måtte legges ned, er det ikke sikkert vi har stått her i dag. Jeg tror nok mange tenkte vi var "stæntoillåt" som startet dette prosjektet. Men vi har klart de første 10 årene på en utmerket måte, og har en av midt-norges fineste golfparker.

Styreleder Oddvar Væge skrøt også uhemmet av den enorme dugnadsinnsatsen i klubben.

- Jeg tenkte jeg ville rekne ut hvor mange dugnadstimer som blir lagt ned hvert år, men måtte bare gi opp. Tallene er skyhøye, og vi passerer mange årsverk. 

Hovedsponsor for jubileumsturneringen er Surnadal Sparebank. Administrerende direktør Allan Troelsen er selv ivrig golfspiller og sier han er svært stolt over golfparken på Kvanne.

- Vi er en stolt samarbeidspartner til golfklubben, og synes det er fantastisk at vi har en så flott golfpark i Surnadal. Det bidrar til stor aktivitet, sier Troelsen før han slår sitt første slag.

jub allan troelsen knut haugen.jpg
Knut Haugen og Allan Troelsen trosset været og deltok i den rekordstore turneringen

Jubileumsturneringen avsluttes med festmiddag lørdag kveld. 

Klikk deg inn på Surnadal Golfklubbs nettside for å finne resultatet fra lørdagens turnering.

jub geir garte_690x837.jpg
Tidligere styreleder, Geir Garte, gjør seg klar til å putte ballen

jub10
jub11
jub12
jub13
jub2
jub3
jub4
jub5
jub6
jub7
jub8
jub9