Før næringslivsdag

Klart for Næringslivsdag

Surnadal Sparebank presenterer nå hele programmet for sin Næringslivsdag 27. februar, et program de er stolte av.

Bildet over: F.v: Ole Magnus Løwe, Anne Saltrø Polden, Steinar Aasbø, Liv Dalsegg, Espen Lund og Allan Troelsen i Surnadal Sparebank ønsker velkommen til Næringslivsdag 27. februar.

- Det er 15. gangen vi arrangerer Næringslivsdag, og det har vært en suksess hele veien med ca. 250 deltakere de siste åra, sier banksjef Allan Troelsen. - Den store oppslutningen om arrangementet gjør at vi blir motivert til å fortsette. I tillegg til å være god profilering av banken får vi også lovord fra hele Nordmøre for å arrangere noe som samler og skaper attraktivitet i regionen. 

Næringslivsdagen går av stabelen på et annet tidspunkt i år enn tidligere, da den vanligvis har vært arrangert på januar. Konferansen er bevisst flyttet til dette tidspunktet, da Surnadal Sparebank i samme tidsrom legger ut egenkapitalbevis til salgs, og det var ønskelig at konferansen ble arrangert midt i tegningsperioden for disse. Salget av egenkapitalbevis knyttes også opp mot konferansen ved foredragsholderen Bente Landsnes. Hun er direktør for Oslo Børs, og regnet som en av Norges mektigste kvinner.

Liv Dalsegg, markedssjef i Surnadal Sparebank, melder om rekordstor interesse for Næringslivsdagen og sier det er mange påmeldte alledere. Hun oppfordrer derfor folk om å melde seg på så fort som mulig hvis de har tenkt seg i vei. 

Årets Næringslivsdag byr blant annet på en ny konferansier. Bente Krangnes Edvardsen skal fortelle om sin egen karriere i tillegg til å lede oss gjennom resten av dagen. En annen lokal bidragsyter er Cathrine L. Kårvatn. Hun kaller seg for gardskjerring og turistvert, og kommer for å fortelle om alt de har seg fore på Kårvatn. Andre spennende foredragsholdere er Odd Gustav Kvalvåg fra DeepC i Kristiansund som er undervannsentreprenør med virksomhet i hele verden. Jan Andreassen er sjeføkonom i Eika, selvdefinert Surnadalsvenn, og tar for seg boligpriser, makroøkonomi og rentenivå. Steinar J. Olsen er kjent som kontroversiell daglig leder av Stormberg. Han mener at 5% av en arbeidsstab skal ha hull i CV`en sin, og er i tillegg miljøaktivist. Simen Staalnacke er kjent for de fleste via Moods of Norway, og har kalt foredraget sitt for "Fra Stryn til Hollywood". Han forteller både om suksesshistorien og konkursen til Moods of Norway, samt veien videre. 

At interessen rundt årets Næringslivsdag er ekstra stor, skyldes nok blant annet at Therese Johaug står på talerlista. Hun er et forbilde for mange, både nasjonalt og internasjonalt. Johaug ble dømt for doping med en utestengelsesdom på atten måneder. 18. april er hun derimot klar for å konkurrere igjen, og på konferansen snakker hun om dommen, nedturen, og hva som skal til for å motivere seg for å satse videre. 

- Interessen rundt Therese Johaug er stor, noe vi har merket godt. Vi ble for en stund siden kontaktet av en mor som kunne fortelle at hennes datter har nedtelling til Næringslivsdagen, i håp om å få et glimt av Therese. Nå har vi booket de to til å hente Therese på Værnes, sier Liv Dalsegg.

Det ligger mye planlegging bak en slik konferanse, og Liv Dalsegg roser både de ansatte i banken og de ved Thon Hotel Vårsøg for innsatsen. 

Du kan melde deg på Næringslivsdagen enten ved å kontakte Surnadal Sparebank, eller via deres nettsider.