mfk duell2_690x601

Klart for cupfest!

Onsdag kveld får 4. divisjonslaget til Surnadal besøk av 1. divisjonslaget Kristiansund i 1. runde i cupen. Får vi en cupbombe på AMFI Park?

Surnadal har som kjent hatt en flott start på sesongen. Først slo de ut Dahle og Sunndal i NM-kvalifiseringen, så vant de serieåpningen mot Træff 2 forrige helg.

Onsdag kveld møter de nok likevel overmakten, når 1. divisjonsklubben KBK kommer på besøk. Kristiansunderne har, i likhet med alle lag i Tippeligaen og OBOS-ligaen, hatt walk-over i NM-kvalifiseringen. Derfor er onsdagens kamp deres første i cupen i år.

KBK har spilt tre seriekamper så langt denne sesongen, og står med 4 poeng etter å ha vunnet mot Levanger og spilt uavgjort mot Ranheim. Laget tapte 1 - 0 mot Åsane.

I fjor tok Kristiansund seg videre til 3. runde etter å ha vunnet over Brattvåg og Byåsen. Cupeventyret stoppet da de i neste runde tapte 1 - 0 for Ålesund.

Surnadal kom seg helt til 1. runde også i fjor, og det ble skikkelig cupfest på Syltøran stadion da Molde kom på besøk. Det ble tap 9 - 0 mot laget som senere samme år ble både cup- og seriemestere. Les om kampen her.

Kan cupbomben smelle på AMFI Park onsdag? Vi ønsker Surnadal lykke til med kampen!

Kampstart kl 18.00 onsdag 22. april på AMFI Park