Klare for KIN-rock

Onsdag 4. mars kl. 19 rocker Kulturskolen på Indre Nordmøre Storstuå igjen. Syv band, ledet av lærere Rune Dalager og Alex, spiller både coverlåter og selvskrevne sanger. Tirsdag besøkte Trollheimsporten to av bandene, Gassgrill og Døgnflue, på øving.

KIN-rock ble startet av lærer Rune Dalager februar 2005. Siden har konsertene gått jevnt og trutt, og i fjor kunne Dalager og co. jubilere med konsert nr. 10. KIN-rock er et gratis arrangement som er åpent for alle og neste uke er det Coyote Ugly, Saksøkt, Døgnflue, Kinrock-trio, Gassgrill, Elevator to Heaven og Eline, Maren, Ole, Stian og Inga som skal i ilden.

Av disse sju er Gassgrill er det yngste bandet, kan Alex fortelle. Bandet består av Erling Waag på trommer, Olav Lindvåg på sologitar, John Einmo på gitar og Ole Moe Stensønes på bass. Sistnevnte går i femte klasse mens de tre andre går i sjette. Gassgrill har spilt sammen i to år, og det var Alex som først satte bandet sammen. På KIN-rock skal gutta skal spille en klassiker fra julekonserten, og de slår også til med en splitter ny låt de har laget selv.

Gassgrill lyst_690x435.jpg

F.v. Ole Moe Stensønes, lærer Alex og Erling Waag (bak), John Einmo og Olav Lindvåg.

 

Bandet Døgnflue, ledet av Rune Dalager, spiller tre coverlåter på onsdag. Black Sabbath, Arctic Monkeys og Neil Young er artistene.

- Rockin' in the Free World var første låt i settet, forteller Dalager, siden foreslo bandmedlemmene de to andre: Are You Mine (Arctic Monkeys) og War Pigs (Black Sabbath).

- Det er tøffe låter, sier gitarist og vokalist Øyvind Glåmen.

Det er også krevende låter, men bandet som har spilt sammen siden i fjor høst er mer enn klare for utfordringen.

Døgnflue_690x395.jpg

F.v. Torstein Snekvik, gitar og vokal, Øyvind Glåmen, gitar og vokal, Vetle Kvande (bak), trommer, Bengt Preben Svinvik, gitar og vokal og Trym Skogseth, bass.

 

Alex og Rune Dalager_690x454.jpg

Alex (t.v.) og Rune (t.h.) inviterer til full trøkk i Storstuå onsdag 4. mars.