1

Kjørte rundt bygda og markerte 1. mai

Bjørn Helge Sæterøy ønsket å ha en markering av 1. mai, og tenkte at det å samles og kjøre en runde ville vises i bygda. Dermed la han inn forslaget på facebookgruppen "Veteranbiler heromkring". 

Toppbildet: "Vi var noen ildsjeler her i Surnadal som markerte dagen på vår måte med en liten rundtur her i bygda", skriver Sæterøy til Trollheimsporten. Foto: Bjørn Helge Sæterøy.

 

En gjeng som er medlemmer i facebookgruppen "Veteranbiler heromkring" markerte 1. mai ved å kjøre rundt bygda. De møttes på bussplassen ved Øye skule, kjørte til Kalkstranda hvor de snudde og dro videre gjennom Industrivegen til Øra-kaia. Derfra kjørte de gjennom Grytå-feltet og til Skei.

-Folk som var ute vinka og hilste. De tok film og bilder, forklarer Sæterøy. 

 

Lufter tanker om en liknende markering av 17. mai

-Det ble litt kort frist, så det ble litt internt. Men kanskje vi skal prøve med en liknende markering av 17. mai, undrer Sæterøy, og tenker at vi har flere bilinteresserte og klubber her i bygda som kanskje vil være med å markere slike viktige dager. 

-Mange biltreff er avlyst, og dette er en måte å få vise seg frem på, samtidig som man får være med på en markering, avslutter han.