Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Lett bris
Torsdag
Torsdag Sludd
Sludd
Svak vind
Talgø logo ingr

Pressemelding fra Talgø:

Kjøper 75% av aksjene i Tradbo AS

Som et ledd i videre utvikling i konsernet kjøper Talgø Invest AS 75% av aksjene i entreprenørfirmaet Tradbo AS fra M. Romuld & sønner AS. Talgø vil med det kunne tilby totalentrepriser i forbindelse med levering av elementbygg fra egen elementfabrikk med Tradbo AS som utførende. 

Talgøs elementavdeling har i lenger tid opplevd etterspørsel i markedet om å kunne tilby totalentrepriser der kunden forholder seg til færre kontaktpunkter og leverandører i byggeprosessen. Med egne byggevarebutikker, elementfabrikk og utførende entreprenør i samme konsern vil Talgø nå på en smidig måte kunne levere de komplette løsningene markedet etterspør. Dette sees på som en naturlig forlengelse av eksisterende virksomhet, og gir Talgø flere ben å stå på i vår videre utvikling. I tillegg vil fleksibilitet i utnyttelse av mannskap gi selskapet nye muligheter internt. Engasjementet i Tradbo gir altså store fordeler både markeds- og konkurransemessig og internt som vil være nødvendig for å kunne ruste oss for framtida.

Tradbo har gjennom 35 år hatt et nært samarbeid med vår byggevarebutikk, Byggmakker Bytås, og vært vår største kunde. De siste årene har også elementavdelingen i Talgø samarbeidet tett med Tradbo, blant annet gjennom bygging av Kranaskjæret i Kristiansund der Tradbo har vært utførende entreprenør engasjert av Talgø. Det er dermed med stor optimisme vi nå går inn i et veldrevet entreprenørselskap med kompetente og dyktige medarbeidere vi kjenner godt og føler oss trygge på.

Øvrige eiere i Tradbo er Tingvoll interiør med 10%, og resterende er mindre poster fordelt på ansatte/tidligere ansatte. Tradbo utgjør i dag ca 18 årsverk og representerer en årlig omsetning på ca 25 mill. Overtagelsen medfører ingen endring i organisasjon eller drift hos Tradbo, og selskapet vil fortsatt ledes av Tor Olav Vatn fra forretningslokalene på Aspøya Fjordsenter. 

Tips en venn Skriv ut