Lagbilde

Kjempet til siste slutt

Lørdag spilte Surnadals herrelag i håndball hjemmekamp mot serieleder Spjelkavik. Kampen endte med tap, men Surnadal ga aldri opp og kjempet til siste slutt. Stillingen ble 27-16.

Spjelkavik ankom Surnadal med et stort og ungt lag. Spjelkavik sparte ikke på kruttet og startet kampen med å skaffe seg noen måls ledelse. Etter seks minutter var stillingen 4-0 til bortelaget. Flere feilpasninger preget Surnadal i første del av kampen, og kom dermed ikke til mange avslutninger. Etter hvert hentet de seg inn igjen og kjempet hardere. Tre minutter før pause ble Petter Mathisen Giæver skadet, og var ute resten av kampen. De gikk til pause på stillingen 5-16 til Spjelkavik.

Andre omgang startet godt for Surnadal, og de ledet andreomgangen 5-1 etter åtte minutter. Ledelsen til Spjelkavik var for stor å hente inn igjen, men Surnadal gjorde en bedre figur resten av kampen. Kampen var preget av tidvis stygt spill og temperament uten like. Flere av surnadalingene fikk gjennomgå mange unødvendig harde taklinger. Innsatsen til hjemmelaget var til stede gjennom hele kampen og kjempet til siste slutt. Kampen endte til slutt på 27-16. Sist Surnadal spilte mot Spjelkavik tapte de kampen 36-12.

Gunnar Dalen gjorde comeback for Surnadal i dag. Sist han spilte seriekamp var for omtrent ti år siden. Gunnar Dalen forteller han har spilt håndball siden han var 9-10 år gammel, og hånball har alltid vært viktig for han.