surnadal J13 seier fot pål ranes

Kjempegøttj å avslutte Norway Cup med seier!

I B-sluttspillet i Norway Cup fikk surnadalsjentene endelig vist hva de er gode for. De havnet i en tøff gruppe innledningsvis, men i sluttspillet hadde de fullt fokus og gikk helt til topps.

Surnadal IL J13 vant finalen mot Årvoll IL i B-sluttspillet. Trener Pål Ranes forteller at laget havnet i en tøff gruppe innledningsvis. Det var også litt stang ut i gruppespillet. Men i sluttspillet fikk jentene vist hva de egentlig er gode. Treneren forteller at det var ikke bare enkel motstand i sluttspillet heller, men det var ekstra gledelig å se at spillerne holdt fullt fokus hele veien fram til finaleseier!


Kjempeartig å avslutte med sier!

- Det er kjempeartig å avslutte Norway Cup med sier! Det er artig for jentene og artig for Surnadal, sier Øystein Bondhus i Surnadal IL. 

Bondhus har fulgt Surnadalslagene og de øvrige Nordsmørslagene tett gjennom turneringen. Norway Cup blir bare bedre og bedre for Surnadal sin del, synes han. I år fikk de med tre lag som nådde lagt i A-sluttspillet, og i tillegg fikk de avslutte cupen med en finaleseier!

- Det var mange rørte foreldre og tilskuere da jentene vant finalen, sier han.

 

En kjempeprestasjon

Surnadal IL G16 gjorde det kjempebra i årets Norway Cup. 

- En spinvill prestasjon, sier Bondhus. - De har vist en enorm innsats, og det er et utrolig sterkt resultat! De er blant de 8 beste av 222 lag i Norway Cup. Det er et meget godt lag, og resultatet er over all forventning!

Bondhus trekker fram samholdet mellom surndalingene og nordmøringene for øvrig. G16 var med og heiet J13 fram til seier. Alle har vært med på hverandres kamper hele veien og heiet hverandre fram. Så det har vært mye folk på kampene. Den store lokalpatriotismen og samholdet er noe av det artigste med hele arrangementet, synes han.

Han sier at alle surnadalslagene som var med jevnt over har prestert godt, og surnadalingene er veldig godt fornøyd med arrangementet. De har også vært heldige med været, og har hatt sol helt fram til torsdag kveld, så banene har holdt bra.

- Det er en sliten men fornøyd gjeng som reiser hjem i dag, sier Bondhus.

 

Bildet: Surnadal IL J13 under premieutdelingen (Foto: Pål Ranes)