prøysen_690x492

Prøysen i 100

"Kjæm du i kvell"

Det nærmer seg Prøysenkonsert i området vårt. Kabaretforestillinga «Kjæm du i kvell» med viser og tekster av Alf Prøysen med undertittelen «Om ensomhet, tosomhet og kjærlighet.» har litt av et stjernelag. Den besøker Sunndal kulturhus og Orkdal Kulturscene.

PRØYSEN I 100!

I forbindelse med Alf Prøysen - 100 år siden hans fødsel, kan vi glede publikum med en konsertforestilling med Trøkk! Her kommer sangene som perler på ei snor i Prøysens ånd. Alle de kjente og kjære, men også noen sanger som er helt ukjente og som publikum får et nytt bekjentskap med. I et fengende sammensurium snekret og fremført av Elin Prøysen, Egil Johansson, Kari Svendsen, Lars Klevstrand, Viggo Sandvik, Per Husby og Kjetil Skaslien.

Visene presenteres med stor intensitet, presisjon og mye moro. Artistene akkompagnerer seg selv på en rekke ulike instrumenter, som gitarer, ukulele, mandolin, autoharpe, munnharpe, kontrabass, ukulelebass, torader, svensk lutt, trompet, piano, trekkspill og banjo. Da blir det et fantastisk Prøysenorkester som virkelig hedrer jubilanten. Alle som har et forhold til Alf Prøysen kan bare glede seg og låne sitt øre til denne konserten.

Konserten går på Orkdal Kulturscene søndag 14.september kl. 19.30
og i Sunndal Kulturhus tirsdag 16.september kl. 19.30 i Hovshall.

Kari Svendsen_170x212.jpg (170×212)Lars Klevstrand_170x143.jpg (170×143)