Lørdag
Lørdag Lette snøbyger
Lette snøbyger
Svak vind
Søndag
Søndag Klarvær
-2°
Klarvær
Flau vind
Karin Halle 1

Ellers vart det tilskott til idrettens festkveld og kunstprosjektet Dalapop

Karin Halle får tilbud om stillinga som kommunalsjef i Surnadal

Karin Halle (bildet) ble i dag tilbudt stillinga som kommunalsjef i Surnadal kommune. Det vedtok formannskapet enstemmig i dag. Saka var unntatt offentlighet, men ordfører Mons Otnes offentliggjorde vedtaket etter at saka var behandla først i dagens formannskapsmøte. Der ble det seinere gitt 25 000 kroner i tilskudd til idrettens festkveld og 7000 kroner i tilskudd til kunstprosjektet Dalapop.

Karin Halle har bakgrunn som NHO-direktør og flytta heim til Todalen i år. Trollheimsporten hadde denne reportasjen i juni, henta frå avisa Firda, da ho flytta heim. Karin Halle har tidligere vært  reiselivssjef i Florø, og butikksjef i Vinmonopolet og har ei fartstid på rundt 20 år i nabofylket Sogn og Fjordane. Det er en stor kapasitet Surnadal kommune nå har fått tilbud om den nye stillinga som kommunalsjef.

Trollheimsporten fulgte formannskapsmøtet i Surnadal i dag og det ble positive vedtak i begge tilskuddssakene. Idrettens festkveld fikk 25 000 kroner og kunstprosjektet Dalapop fikk 7000 kroner.

Saksframlgget for tilskudd til idrettens festkveld her.

Saksframlegget for tilskudd til kunstprosjektet Dalapop her.

Heile saklista til dagens formannskapsmøte finner du her. Klikk på pdf-ene og sjå saksframleggene som ble enstemmig vedtatt.

Gunn Bredesen ble konstituert som kommunalsjef for helse og omsorg til ny rådmann er på plass - det etter at Gunhild Eidsli er konstituert som rådmann fra 1. februar 2012. Heile saksframlegget her.

Under heile formannskapet under møtet i dag med ryggen til - kulturleder Lilly Husby, som hadde fleire saker til behandling i dag, og Palmer Vikan (Uavhengig). Videre rundt bordet Lise Bjerknesli (Sp), Ragnar Halle (Sp), rådmann Geir Vikan, ordfører Mons Otnes (Ap), settevaraordfører Oddny Hoem (Ap), Johnny Melkild (Ap) og Eivind Hasle (SV):

 

 

 

Tips en venn Skriv ut