Alise einmo 1_1024x997

Aksel Norli, Berit Mogstad og Alise Einmo lokale vinnere

Kanonforhold i Rindalsrennet

Årets Rindalsrenn hadde stor deltakelse, med nærmere 400 på startstreken, som hadde kanonforhold i løypene rundt Igltjønna. Blant de lokale vant Aksel Norli, Rindal, blant 17-åringene. Det samme gjorde Berit Mogstad, Surnadal, i kvinneklassen og Alise Einmo, Surnadal (bildet), i jenter 16 år. Og det ble fleire lokale seiere blant de yngste. Ellers var det et lite generasjonsskifte i årets Rindalsrenn med Jo Trønsdal Bævre som ung speaker og Håkon Solvik som rennleder. Nå oppdatert med mange bilder!

Aksel Norli, Rindal, sikret den eneste hjemmeseieren, i 17-årsklassen.

Og det var ikke bare mannskapsmessig det var generasjonsskifte i Rindalsrennet. I dag kunne du følge resultatene direkte fra din mobil. Her finner du alle resultatene fra dagens renn. Trollheimsporten var på plass og her vil du finne mange bilder fra et glimrende gjennomført Rindalsrenn 2013 av Rindal IL. Det gikk i klassisk stil under svært gode forhold.

Blant de yngste ble det fleire lokale seiere og mange fine resultater. Jørri Vatten, Surnadal og Hanne Fugelsøy, Rindal, delte seieren i jenter 12 år. Stine Fiske, Surnadal, vant jenter 11 år og Hedda Aasbø, Surnadal, tok tredjeplassen. Av gode resultater ellers blant de yngste, tok Martin Aakvik, Surnadal, andreplass i gutter 14 år. Det samme gjorde Njaal Aakvik, Surnadal i gutter 12 år og Håvard Hyldbakk Solvik i gutter 11 år. Andre fine resultater var femteplassen til Jo Svinsås, Rindal, i menn 17 år og sjette- og sjuendeplassene til Ane Mogstad og Malin Einmo, Surnadal, i jenter 14 år.

Hjemmeseier
Aksel Norli tok den eneste hjemmeseieren til Rindal IL i 17-årsklassen, foruten den delte seieren til Hanne Fugelsøy. Han var godt fornøyd med sin 10 km. - Det ble mye staking, men løypa var glimrende, sa han og gleder seg til ST-cup i Meldal 3. juledag.

Det gjorde også Berit Mogstad, Surnadal (til høyre). - Det har gått over all forventning fram til nå, sa ho etter løpet. Foruten Meldal skal ho til Skandinavisk cup før NM i Molde.

Den tredje lokale vinneren var Alise Einmo, Surnadal. Ho vant jenter 16 med 10 sekunder. Ho var svært godt fornøyd med sitt løp. For alle resultatene sjekk her.

Greit for Hallvard
Blant senior herrer vant Lars Ove Aunli, Strindheim, foran fjorårsvinner Hallvard Løfald, Rindal. Hallvard syntes det gikk greit, sjøl om det ikke ble hjemmeseier i år. Han var 4 sekunder etter Aunli i mål.

Skiorienterer Lars hol Moholdt, Rindal, gjorde som i fjor og staket gjennom løypa. - Det ble litt tungt mot slutten, måtte han innrømme. - Men det var god og relevant trening, sa han etterpå. For Lars var det ikke noe alternativ å gå med festesmurning. Han ble fjerdemann blant seniorene, 18 sekunder etter vinneren Aunli.

Kanonforhold
En annen ung kar som viste fin form, var Kristoffer Berset, Surnadal. - Det gikk litt tungt i starten, men det bedret seg mye etterhvert, sa han og kunne fortelle om knall forhold ute i sporet. Han var 13 sekunder etter Håkon Skaanes, Strindheim, i mål.

Rindalsrennet 2013 markerte et generasjonsskifte på fleire områder. Jo Trønsdal Bævre holdt publikum godt orientert under vegs både med passeringer og resultater. Med brikken alle løperne går med, er det lett å få alle resultater ut på nettet med en gang mens løpet pågår.

I tillegg kunne rennleder Håkon Solvik konstatere kanonforhold i løypene. - Ellers har vi hatt tre runder med dugnad for å få unna kvist, rusk og rask og få til forholdene så gode som mulig. Jeg vil rette en stor takk til dugnadsgjengen, sa han fornøyd etterpå.

Trollheimsporten var på plass og tok mange bilder. De vil komme under etter hver. Så følg med og få med deg mange av de yngste deltakerne - klikk på bildene og sjå dem større og i serie. Finn resultatene gjennom klassene her.

Nedenfor Kristoffer Berset, Surnadal og under der igjen rindalingene Lars Hol Moholdt og Hallvard Løfald.

 

 

Edvard_1024x764
Edvard Bolme Fjærstad klar til start hos Oddbjørn Heggem.
Lars Ove Aunli_1024x1058
Lars Ove Aunli, Strindheim, vinner av årets Rindalsrenn.
Even og Håvard_1024x563
Even Bakken og Håvard Hyldbakk Solvik, begge Rindal, gikk i gutter 11 år.
Martin og Erik_1024x720
Martin Bolme Fjærstad og Erik Løfald, Rindal, i gutter 12 år.
Noa Raaen_1024x819
Noa Raaen, Surnadal, i gutter 11 år.
Aksel og Jo 1_1024x812
Jo Svinsås og Aksel Norli, Rindal, i menn 17 år.
Ida Mogstad_1024x921
Ida Mogstad, Surnadal, i kvinner 18 år.
Kristine Nes_1024x1036
Kristine Nes, Surnadal, i jenter 16 år.
Hallvard Løfald i sporet_1024x735
Hallvard Løfald, Rindal, i sporet. Det ble andreplass blant seniorene.
Harald og Håkon_1024x736
Generasjonsskifte i Rindalsrennet, Harald og Håkon Solvik, rennleder.
Torstein Heggem_1024x1004
Torstein Heggem, Rindal, i gutter 15 år.
Sigurd_1024x590
Sigurd Fagerholt, Rindal, i gutter 13 år.
Mali og Håkon_1024x1342
Mali Eidnes Bakken, Rindal i jenter 11 år og rennleder Håkon Solvik.
Ane mogstad og Malin Einmo_1024x1027
Ane Mogstad og Malin Einmo, Surnadal, i jenter 14 år.
En stakende Lars_1024x785
En stakende Lars Hol Moholdt i Rindalsrennet 2013