kaffekonsert korps3

Kaffekonsert med trøkk

Lørdagens kaffekonsert på Surnadal Kulturhus var et felles arrangement av Kulturskolen på Indre Nordmøre og Surnadal Skolekorps. Det svingte godt av korpset og mye fin musikk av kulturskolens elever.

Bildet over: Det svingte godt da Surnadal Skolekorps åpnet kaffekonserten på Surnadal Kulturhus.

Dirigent for Surnadal Skolekorps, Sander van Der Loo åpnet kaffekonserten med å introdusere korpset. På første rad satt 4 aspiranter som var på sin aller første konsert. Litt nervøse var de nok før de kom igang, men Sander mente at en god applaus ville hjelpe. Og det var god trøkk i Surnadal Skolekorps da satte i gang. De spilte 4 sanger: Da Doo Ron Ron, Don`t stop believin`, The Pirates of Caribbean og Eye of the Tiger. Korpset ønsker seg flere medlemmer, og da spesielt blåsere, kunne Sander van Der Loo fortelle til Trondheimsporten.

Kulturskolens elever framførte mye fin musikk og på konserten var det både gitarspill, sang og band. Hva hver enkelt framførte kommer fram av billedteksten under. 
Trollheimsporten kjenner til at det nå er ledige plasser på gitar hos Kulturskolen på Indre Nordmøre, og at det fortsatt er mulighet til å søke.

kaffekonsert John M. Våbenø.png

John Magne Våbenø spilte My Favorite things sammen med musikklærer Alex.

kaffekonsert mikaela og sarah.png
Sarah Snekvik Wilhelmsen og Mikaela Sveen Hjertø sang Say something.

kaffekonsert band1.png
Preben Svinvik, el-gitar, Andreas Roaldset, slagverk, Amund Phil Strand, sang og musikkpedagog Rune Dalager på el-bass, framført House Of The Rising Sun

kaffekonsert Martin P.Strand.png
Martin Phil Strand spilte Menuett sammen med Alex.

Kaffekosert Olav G.Lindvåg.png
Olav Gjerstad Lindvåg framførte I Dovregubbens Hall på el-gitar sammen med Alex.

kaffekonsert korps2.png

kaffekonsert korps.png