julegrantenning 2014

Julestemning i AMFI Surnadal

Lørdag ettermiddag ble lysene tent på julegrana ved AMFI Surnadal. Svært mange hadde møtt opp for å høre skolekorpset spille, sitte på med hest og slede, spise grøt og ikke minst for å få pakke med nissen!

Mange små og store valgte å legge turen innom AMFI Surnadal da julegrana ble tent lørdag. Senteret lokket med langåpne butikker med gode tilbud, men for de aller yngste var det nok julenissen som stod i fokus. I tillegg til å få en liten gavepose, var det også mulig å gi fra seg ønskelisten sin til nissen. Noen heldige barn vil bli kontaktet over helga, der de får ønsket sitt oppfylt. På bildet under ser vi nissemor og Ane Heggset.

nissemor ane heggset.jpg

Surnadal skolekorps bidro til at julestemningen kom snikende, det samme gjorde langrennsgruppa i Surnadal IL som serverte nissegrøt, gløgg og pepperkaker. Anders Sæter og Hege Sæter Moen var på plass med fjordingen Rodiko, og mange benyttet anledningen til å få seg en tur med hest og slede.

Mange valgte også å gi en gave til barne- og ungdomsavdelingen ved St.Olavs Hospital. Et flott tiltak som vil glede mange som må tilbringe jula på sykehus.

julegrantenning grøt.jpg

hest.jpg

nisser.jpg

skolekorps.jpg

skolekorps2.jpg

nisseluer.jpg

Søskenparet Henrik og Hella Bergheim fulgte ekstra med når korpset spilte, for der spiller to av deres storesøsken!

henrik og hella bergheim.jpg