Søndag
Søndag Skyet
-4°
Skyet
Flau vind
Mandag
Mandag Delvis skyet
-4°
Delvis skyet
Flau vind
1

Juleshow i rute

Fredag 6. og lørdag 7. desember er det klart for årets utgave av SKUVs juleshow, «Merry Fu**ing Christmas». Søndag var siste ordinære øvingsdag, og nå melder gjengen på scenen at de er i rute.

Tekst: Surnadal Konseptutvikling (SKUV).
Foto: Band, vokalister og dansere samlet under første øvingshelg i slutten av oktober (Arkivfoto).

Dette er tredje gang Surnadal Konseptutvikling (SKUV) arrangerer juleshowet, som kombinerer humoristiske revyinnslag med rockemusikk og dans. De to foregående årene har forestillingene vært utsolgte, og fire dager før premieren er over 500 av 600 billetter solgt.

– Vi er i rute, og alt er under kontroll, sier musikalsk ansvarlig, Rune Dalager.

I årets utgave får publikum servert låter av artister som blant annet Sia, Coldplay og The Pogues, i tillegg til revyinnslag fra Line Indergård, Håkon Solem og Eirik Nordvik.

De stod på scenen under Svarrabærje-suksessen «Katastrof» tidligere i høst, og er nye i «Merry Fu**ing Christmas»-sammenheng. Trioen erstatter Gøran Bolme, Nils Inge Aasgård og Kristian Nerland, som har vært med de to foregående årene.

– Det er viktig for SKUV å gi unge, lokale talenter sjansen, og vi er veldig glade for at Line, Håkon og Eirik takket ja til å være med. De kommer garantert til å få publikum til å le, sier styreleder i SKUV, Øystein Hjelle Bondhus.
 

Kombinerer musikk, dans og humor

Årets band består av Brage Kristian Einum og Rolf Paulsen på tangenter, Ola Langli på gitar, Torbjørn Kvande på bass og Olav Nergård Tørset på slagverk. Vokalister er Lisa Botterli Flostrand, Gunn Astrid Hove, Pernille Torvik Kvande, Karstein Mauset, Torstein Snekvik og Øystein Hjelle Bondhus.

Paulsen, Tørset og vokalist Kvande er med i SKUVs juleshow for første gang.

– Dette er kjente navn innen det lokale kulturlivet, og alle tre tilfører forestillingen mye. Vi er heldige som har så mange dyktige og ivrige aktører i nærområdet vårt, sier Bondhus.

KIN Dansekompani fra Kulturskolen på Indre Nordmøre, under ledelse av Stine Valde, krydrer forestillingen med dans av høy klasse.

– Det er ingen tvil om at danserne hever showet vårt mange hakk. Vi har tro på at kombinasjonen av god musikk, dans og humoristiske innslag vil slå an hos publikum i år også, sier Bondhus.


– Vårt bidrag inn i mangfoldet

Han forteller at ideen bak «Merry Fu**ing Christmas» var å lage en litt annerledes juleforestilling.

– I løpet av advents- og juletida blir det arrangert mange imponerende gode julekonserter, innenfor en rekke sjangre. Vårt bidrag inn i dette flotte mangfoldet, ble et juleshow bestående primært av rockelåter og humor, sier SKUV-styrelederen, og legger til:

– Vi har full forståelse for at konseptet vårt ikke nødvendigvis treffer alle. Folk har ulike tradisjoner i julestria, og derfor synes vi det er fint at publikum har så mange gode tilbud å velge mellom.

3.jpg
(Arkivfoto fra første øvingshelg i slutten av oktober)

4b.jpg
(Arkivfoto fra første øvingshelg i slutten av oktober)

Eirik Nordvik, Håkon Solem og Line Indergård.jpg
Eirik Nordvik (f.v.), Håkon Solem og Line Indergård (Foto: SKUV)
 

Surnadal Konseptutvikling (SKUV) er medlem av Trollheimsporten.

Tips en venn Skriv ut