Lilly Gunn Nyheim liggende

Jenter opp og fram i Surnadal

I helga inviterer Lilly Gunn Nyheim og Arbeiderpartiets Kvinnenettverk til storslått Midt-Norsk Kvinnekonferanse i Surnadal. Med kvinner i politikken som tema er Anniken Huitfeldt, Helga Pedersen og Else-May Botten blant bidragsyterne.

Nyheim er medlem av styringsgruppa i Kvinnenettverket, som ledes av Huitfeldt. Arbeiderpartiets nettsider forteller at «Kvinnenettverket rekrutterer, skolerer og motiverer kvinner i partiet til politisk arbeid, og særlig lederposisjoner, og er også en pådriver for å sette kvinnepolitiske saker på dagsorden.»

Nyheim er stolt over å samle 90 sterke kvinner i Surnadal og gleder seg naturlig nok til et interessant program med foredrag, paneldebatt og underholdning fredag kveld og lørdag formiddag. – Dette er positivt både for Surnadal og for kvinnebevegelsen, sier hun. Foredragsholderne vil belyse ulike sider ved kvinner i politikken. – Det viser seg at kvinner ofte sitter bare én periode, og sjelden takker ja første gang de blir spurt, forteller Nyheim. Hvorfor er det slik?

På programmet finner vi blant annet Bli hørt! ved Anniken Huitfeldt og Ikke la deg bli herset med! Hersketeknikker med egne erfaringer ved Eva Kristin Hansen, leder i Sør-Trøndelag AP. Regiondirektør i NHO Merete Storødegård vil også være til stede for å snakke om identitet, stolthet, engasjement og motivasjon.

Vårsøg Hotell vil med andre ord fylles av sterke kvinner, engasjement, latter og debatt i helga. Trollheimsporten kommer tilbake med rapport!

 

plakat_kvinnekonf_690x976.jpg