Fredag
Fredag Skyet
11°
Skyet
Frisk bris
Lørdag
Lørdag Delvis skyet
13°
Delvis skyet
Lett bris
Torill

Jentene i Swaziland

Tidlig lørdag morgen drar ei Rindalsjente i lag med 3 andre førskolelærerstudenter til Swaziland på et tre måneders uforglemmelig studieopphold. Reisa går først til London, så 13 timers flytur til Johannesburg i Sør-Afrika, og så natt til søndag til Manzini i Swaziland der de skal oppholde seg.

 

 

Det er Torill Helgetun som får denne opplevelsen i lag med venninnene Silje, Henriette og Christina.

 

Før de kom så langt var det mye planlegging etter at de fikk vite at de fikk akkurat dette oppholdet. Nå har de tatt avskjed med familie og venner og er klar for Den Stor Reisen!

 

Melding fra hotellrommet i Oslo bekrefta stor spenning foran reisa, - Skrekkblandet fryd og "dritseriøstangst" kan beskrive følelsene våre akkurat nå, melder de på bloggen.


 

Trollheimsporten vil følge med dem og kanskje gi noen rapporter. Du kan også følge dem på bloggen deres, Jenteneiswaziland.


 

 

Viss noen av dere vil hjelpe jentene med å hjelpe barna de møter i Manzini, Swaziland, så kan dere sende penger til bankkontoen deres og gjerne si hva de skal kjøpe for pengene.

- Vi har for eksempel fått et ønske fra en gutt om at pengene han satte inn skal brukes til fotballer til barna, sier Torill.
Materiell til undervisniga i barnehagen kan også være aktuelt.

Kontonummeret er: 4202 38 58783.

 

 

 

Tips en venn Skriv ut