iTrollheimen, 1-åring som gleder seg til neste år!

Søndag 15.11 er det på dagen 1 år siden iTrollheimen AS ble stiftet! Å du verden for et eventyr det første året har vært. Vi har hatt rundt 600 deltagere/kunder i forskjellige arrangement. Vi har aktivisert og guidet alt fra banksjefer via forskere, offshoreansatte og barnegrupper. Vi har gjennomført musesafari, satt verdensrekord i gitarspilling lengst inn i Trollheimen, vært på ”ras-safari” og holdt løe-konsert for å nevne noe!  Vi har passert 2000 liker-trykk på facebook og fått tilsendt 260 fantastiske trollheims-bilder til vår instagram-konto.

Gitarspill.jpg
Trolig verdensrekord i gitarspilling lengst inni Folddalen. Her fremføres Folddalsvisa på en stein i Fåssådalen i forbindelse med fjellfesten på Trollheimshytta i sommer.

2015-07-04 14.31.24.jpg
"Ras-safari" - en guidet opplevelsestur sammen med en trivelig undomsgjeng i juli i år.

DSC_0513.JPG
"Vi bringer Trollheimen til deg", vår mobile aktivitetsløype kan fraktes dit hvor du ønsker det. Her fra Vikaneset, Kristiansund.


iTrollheimen vil med dette rette en stor takk til alle kunder som har benyttet seg av våre tilbud i vårt første år og alle personer som på en eller annen måte har hjulpet oss på en eller annen måte. Ingen nevnt, ingen glemt. Vi vil også takke lokalsamfunnet med særs positiv omtale og oppløftende kommentarer, takk skal dere ha!

iTrollheimen håper med dette at neste år blir like spennende og mangfoldig som i år. Vi skal i alle fall jobbe for å finne de små tingene som skal gi deg de store opplevelsene!

Vi ønsker alle en videre fin høst med påfølgende adventstid! Vi sees iTrollheimen!


Sliter du med å finne årets julegave? Personen har jo alt fra før! Hva med å gi en opplevelse i gave? Hva med gavekort på hytteleie, eller en guidet tur i Trollheimen? Ta kontakt, så skreddersyr vi gavekortet etter ditt ønske! Du bestemmer både beløp og omfang.


Ta kontakt på post@itrollheimen.no eller ring 930 88 652

oversikt.jpg
Tekst og foto: iTrollheimen