Korslag

Inviterer til korslag

I anledning Surnadal Sparebanks 175-årsjubileum, inviterer de alle som har lyst til å synge til å melde seg på årets korslag. Det hele går av stabelen 2. september, og blir bestående av 5 kor.

Hvert kor får hver sin korleder, og også hver sin kjendis. Disse er Dag Ingebrigtsen, Ulf Risnes, Bettan, Frode Alnæs, og Rasmus og verdens beste band. Frode Alnæs skal være konferansier i tillegg til å være med ett kor. Barnekoret har fått tildelt Rasmus og verdens beste band, men de øvrige kjendisene er ikke fordelt enda, forteller Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank. Korlederne er Lars og Else May Botten, Karstein Mauset og Dagrun Løset, Jo Inge Nes, Janne Husby, og Linda Botten. Husbandet denne kvelden blir Batteri.

- Det blir ett barnekor og 3 "vanlige" kor. Det femte og siste koret er bankkoret, og når dette blir publisert i ulike medier blir det en stor overraskelse for de ansatte i banken. Dette vet de nemlig ingenting om! Bankkoret skal bare åpne selve arrangementet, ikke være en del av korslaget. Det blir første gangen det blir et eget bankkor, og vi bør få skrevet en jubileumssang til åpningen, forteller Dalsegg.

- Planen er at konserten skal foregå utenom banken. Blir det dårlig vær, har vi Idrettshallen i bakhånd. Dette er et familiearrangement, og har gratis inngang. Det blir selvsagt konkurranse korene i mellom, med en SMS-avstemning.
Har DU lyst til å være med og synge, er det bare å ta kontakt med en av korlederne, gjerne innen 2 - 3 uker, avslutter Dalsegg.

 

Bildet over: Fremste rekke fra venstre: Linda Botten, Janne Husby, Dagrun Løset, og Liv Dalsegg fra Surnadal Sparebank.
Bakre rekke fra venstre: Jo Inge Nes, Karstein Mauset og Lars Botten.