Polaris Nordmøre

Inviterer til åpning av ny butikk

Nordmøre Scooter & ATV/Polaris Nordmøre AS har nylig utvidet lokalene med ny butikk. Førstkommende lørdag ønsker de alle velkommen til offisiell åpning av den nye butikken og feiring av bedriftens 15-årsjubileum.

Polaris Nordmøre AS holder til helt på grensa mellom Rindal og Surnadal. Etter utvidelsen ligger de faktisk bokstavelig talt på kommunegrensa, med verksted i Surnadal og ny butikk i Rindal! Det blir nå et mer tydelig skille mellom verksted og butikk, og butikken vil få den nye navnet Nordmøre Scooter & ATV på veggen.

- Siden vi har flere agenturer ville vi ha et navn som var mer nøytralt, forklarer Arild Elshaug, som  er en av eierne i bedriften. Men butikken og verkstedet tilhører fortsatt samme firma, selv om butikken får et nytt navn og verkstedet fortsatt går under navnet Polaris Nordmøre.


Nok kaffe til alle!

Lørdag 29. oktober kl 10 - 16 inviterer de til åpning av nybutikken. Arrangementet blir helt uformelt. Det blir servert kaffe og bløtkake, og det  blir masse gode tilbud på maskiner, klær og utstyr. 

Arild Elshaug og Halvard Bakk oppfordrer folk til å være ute i god tid, for de tør ikke å garantere at det er bløtkake igjen helt til kl 16. Men de lover at det skal bli nok kaffe til alle! Alle er hjertelig velkommen innom, enten for å gjøre en god handel, eller bare for å komme og se.


15-årsjubileum i år

Lørdag kveld feirer de 15-årsjubileum med lukket lag på 3 Venner. Der drar de i gang festen til dørene åpnes for alle kl 22. Live musikk blir det også. Da kan alle som vil komme og være med på feiringa!

IMG_6885.jpg
Polaris General er helt ny i Norge. Det er et firehjulsdrevet terrengkjøretøy, kombinert leketøy og arbeidsmaskin. På åpningsdagen lørdag blir det mulighet for å prøvekjøre denne hos Nordmøre Scooter & ATV. F.v. Hans Olav Hendseth, Arild Elshaug, Halvard Bakk, Alf Ole Elshaug og Odd Arne Negård.
 

Bedriften fyller altså 15 år i år. Arild Elshaug forteller at det startet hjemme på gården i 2001. I perioden 2005 - 2007 holdt de til i miljøgata på Skei, før de flytta hit til Øvre Surnadal. Nå har de fått det så fint her, så vi regner med at de ikke har tenkt å flytte igjen med det første.


Veldig fornøyd med nybygget

Arild Elshaug og Halvard Bakk er veldig fornøyd med de nye lokalene. Det er ikke bare butikk her, men også lyse og romslige kontorer. 

Consto Surnadal var hovedentreprenør på bygget, og de har gjort en meget bra jobb gjennom hele prosessen. Det har blitt en god løsning, med alt på ett plan.

- Vi fikk stort sett jobbe uforstyrret i de gamle lokalene mens bygginga pågikk, sier Halvard Bakk. - Det er jo også en stor fordel med å bygge helt nytt.

Den tidligere butikken i det gamle bygget skal etter hvert bli en del av verkstedet. Dermed blir det større kapasitet på verkstedet også.

Polaris Nordmøre AS har seks ansatte. Eierene Arild Elshaug og Olav Sæter arbeider begge i bedriften. Arild Elshaug er selger og Olav Sæter økonomiansvarlig. Odd Arne Nergård er daglig leder. Hallvard Bakk er verkstedmester og selger. Hans Olav Hedseth og Alf Ole Elshaug er mekanikere. 

- Et godt verksted er det aller viktigste i en bedrift som dette, sier Arild Elshaug.

IMG_6898.jpg
Fasaden har fått et skikkelig løft. Nærmest ser vi en del av del gamle bygget, mens hele butikkavdeligen er nybygg.
 

Økt salg og mer service

Alf Ole Elshaug er sist ansatt i bedriften. Han begynte i juni i år. Han er bilmekaniker med fagbrev, og har tidlige jobbet i mange år ved Ribi Autosenter i Surnadal. Nå har han kortere arbeidsveg, og han trives veldig godt hos Polaris Nordmøre. Her er det godt arbeidsmiljø, og det var interessant å prøve seg på nye typer kjøretøy, synes han.

Hans Olav Hendset og Alf Ole Elshaug.jpg
Surnadal Røde Kors sin snøscooter blir klar for oppdrag til snøen kommer. Hans Olav Hendseth og Alf Ole Elshaug.
 

Hans Olav Hendseth har arbeidet her i mange år. Han kom inn hos Polaris Nordmøre som lærling, og har fortsatt her etter det. Han har fagbrev som motorsykkelmekaniker. Det er det rette fagbrevet for bl.a. snøscootere, som defineres som beltemotorsykkel.

IMG_6890.jpg
Polaris Nordmøre AS er blant annet godkjent motorsykkel- og mopedverksted.
 

Økt salg hos Polaris Nordmøre de siste åra har naturlig nok ført til mer arbeid med service og reparasjoner.

- Men vi håper selvsagt på enda mer arbeid, og enda flere nye kunder, smiler Hans Olav Hendseth.

IMG_6899.jpg
Grensa mellom Rindal og Surnadal går visstnok gjennom inngangsdøra på butikken i bakgrunnen.