Anni Karlstrøm 2017

Inviterer alle til flerkulturell kveld

Torsdag 16. november blir det flerkulturell kveld i Rindalshuset. Anni Karlstrøm ved Rindal Frivilligsentral lover innslag av lokal kultur, mat og håndverk, og tilsvarende bidrag fra andre kulturer. Arrangementet passer for alle, store og små. Alle er velkommen!

Rindal Frivilligsentral har en viktig rolle i integreringsarbeidet for flyktninger i Rindal. Daglig leder Anni Karlstrøm forteller at den flerkulturelle kvelden skal være et ledd i dette arbeidet, den skal knytte bånd mellom ulike kulturer. Rindal har mange tilflyttere fra andre land, og elever på voksenopplæringa som kommer fra Somalia, Eritrea, Syria og Thailand. På den flerkulturelle kvelden skal mange av dem vise litt av sin kultur, blant annet med musikk og dans. Det skal også bli innslag av lokal kultur, gjennom dans, kor og korps. 

Anni Karlstrøm forteller at det blir kulturelle bidrag fra voksenopplæringa, kulturskolen, seniordansen, Blæst'n, Kor Gøttj og Jan Sturla Jensvold på trekkspill. Karstein Mauset sørger for lys og lyd.

I pausen blir det salg av mat og kaffe. Det blir servert bakverk fra Knottoppen, hyllkak fra Rindal Skimuseums venneforening og mat som er laget av tilflyttere fra Syria og Somalia.

Hobbyartikler blir det også plass til denne kvelden. Lise Dagrun Løset og Wenche Bergman kommer med sine produkter, og åpner opp for salg i pausen.

Det er Rindal Frivilligsentral som arrangerer flerkulturell kveld, sammen med Rindal sanitetsforening, flyktningtjenesten, voksenopplæringa og kulturlivet i bygda.

Hele programmet er ikke spikret enda, og det er plass til flere innslag. Hvis noen har lyst til å bidra med noe må de gjerne ta kontakt med Frivilligsentralen.


Velkommen til Rindalshuset torsdag 16. november kl 18 - 21!