kbk ingress

Inspirerende treningsøkt med KBK

Mandag kveld ble hele 113 gutter og jenter i alderen 7 - 16 år trent av spillere fra 1. divisjonsklubben Kristiansund BK på Syltøran stadion. - Vi er stolte av samarbeidet vi har med en solid klubb som Surnadal IL, sier trener for KBK, Christian Michelsen.

Kun tre dager etter at BankAkademiets fotballskole ble avsluttet, ble det på nytt arrangert fellestrening for klubbens yngste spillere. I en hektisk periode tok spillere og trenere fra Nordmøres beste fotballag seg tid til å ta turen til Syltøran stadion.

Kristiansund spiller i 1. divisjon og spilte så sent som i går kveld seriekamp mot Nest-Sotra. Kampen endte uavgjort 1 - 1. KBK ligger nå som nummer 5 på tabellen, kun tre fattige poeng unna plassen som gir direkte opprykk til Tippeligaen. Mandag neste uke spiller KBK bortekamp mot Brann. 

Sist onsdag spilte laget 4. runde i cupen. Motstander var tippeligalaget Viking, og kampen ble til slutt avgjort på straffesparkkonkurranse, der laget fra Stavanger trakk det lengste strået. Det er verdt å nevne at Surnadals 4. divisjonslag var KBKs motstander i 1. runde...Du kan lese om den kampen her.

Til tross for et tett og tøft kampprogram tok 1. divisjonslaget turen til Syltøran mandag kveld for å trene godt over 100 ivrige fotballspillere fra Surnadal IL - helt gratis! Opplegget er del av Sparebank 1 Nordvest Fotballskole som arrangeres rundt omkring i vårt distrikt.

kbk14_690x561.jpg
Jentene følger med på instrukser fra KBKs Dawda Leigh

Fornøyde ledere
A-lags trener i Kristiansund, Christian Michelsen, skryter uhemmet av av Surnadal IL.

- Dette er en restitusjonsdag for oss, og ingenting gir mer energi enn å kunne komme til en solid og godt opparbeidet fotballklubb med mange små og store talenter. Det er en sann glede for både spillere og støtteapparat, og det er med stor ydmykhet vi kommer hit. Vi er stolte av å kunne samarbeide med Surnadal IL. KBK har ambisjoner om å være "Nordmøres lag", og da er vi avhengige av et godt og tett samarbeid med klubbene i regionen, smiler Michelsen.

Dette er ord som gleder Øystein Bondhus, leder i Surnadal IL.

- Vi har et godt samarbeid med KBK, og er veldig godt fornøyd med opplegget de har her i kveld. Dan Blekken og jeg var tidligere i år på besøk i Kristiansund, der vi fikk presentert planen de har for samarbeidsklubbene i regionen vår. Det så veldig bra ut. I tillegg får vi komme til Kristiansund stadion på deres siste hjemekamp i høst, for å være med som medarrangør. Da får klubben vår blant annet inntektene fra loddsalget under kampen. Et flott initiativ av KBK, sier Bondhus.

Mandagens treningsøkt ble avsluttet med et felles måltid i klubbhuset.

trener kbk og øystein bondhus.jpg
Christian Michelsen og Øystein Bondhus har god grunn til å smile

Bildene er bekyttet av opphavsrett. Kopiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale.

kbk4
kbk5
kbk6
kbk7
kbk8
kbk9
kbk10
kbk11
kbk12
kbk13
kbk14
kbk15
kbk16
kbk17
kbk18
kbk19
kbk alle bane
kbk ingress
kbk1
kbk2
kbk3