innebandy liatun- i Halsa

Innebandyturnering Surnadal mot Halsa

Fredag 13. mars 2015 blir det et lokaloppgjør i Innebandy mellom Halsakameratene mot Surnadal Ball-Klubb utenfor kantina på sjukeheimen i Surnadal. På begge lagene er det brukere fra sykehjemmet, dagsenteret og omsorgsboliger.

Innebandykampene foregår sittende i en ring. Vi har to målmenn og 10 spillere i Halsa og opp mot 20 spillere i Surnadal med 4 målmenn. Begge lagene trener en gang pr. uke og ledes av henholdsvis to gamle kolleger; fysioterapeutene Trine Kristiansen Glåmen (Halsa) og Conny Hübner (Surnadal). Ansatte på dagsentrene og frivillige er med og drar lasset, slik at disse ukentlige treningene kan gjennomføres. I Halsa er det Liatuns Venner som både har kjøpt inn utstyr og bidrar med masse hjelp og støtte.

Klokka 11.00 begynner turneringa og premien er en flott vandrepokal sponset av Sparebank 1. Surnadal sjukeheim spanderer like gjerne middag på hele gjengen etter kampen og Halsakameratene som leier seg minibuss, får støtte fra Venneforeninga og Valsøyfjord Sanitetsforening til transporten.

Spillerne gleder seg til turneringa og er spent på resultatet, for selv om gjennomsnittsalderen er over 80 år, så er det ekstra stas å vinne et slikt lokaloppgjør.


Tekst: Trine Kristiansen Glåmen, Folkehelsekoordinator i Halsa

Bildet over er fra Liatun i Halsa

Foto: Tormod Ellingsen