Lørdag
Lørdag Skyet
Skyet
Flau vind
Søndag
Søndag Delvis skyet
Delvis skyet
Liten kuling
Politistudent Marie Vik

Innbrudd i idrettshallen

Politiet ber om tips fra publikum etter det natt til mandag er begått innbrudd i Surnadal idrettshall.

Stian Faksnes, leder i håndballgruppa i Surnadal IL, forteller at tyvene må ha hatt nøkkel da det ikke er noen tegn til innbrudd utenfra. Inne i hallen er saken en annen, da det meste av låste dører og skap er brutt opp med tang eller kubein. For nærmere ti år siden skjedde et noe større innbrudd i hallen, og klok av skade oppbevarer ikke håndballgruppa større verdier i hallen lenger, forteller Faksnes.

Tyvene har likevel fått med seg en projektor og stereo fra 2. etg. Nede er skapet med mikrofoner lydanlegg brutt opp, men trådløse mikrofoner verdt flere tusen ligger urørt. Blant de mer underlige valgene av tyvegods er en temperaturmåler og et femtitalls brusflasker fra kiosken. Underlig er det også at tyvene har brutt seg inn i kiosken, forsynt seg, og låst kioskdøra etterpå.

- Det er tydeligvis ikke snakk om direkte vinningskriminalitet, det virker mer som det har vært noen som har tatt seg brus og lekt seg i hallen, sier Faksnes.

Han var selv i hallen kl. 16 søndag ettermiddag, og innbruddet ble oppdaget av hallvakta som kom på jobb kl. 7 mandag morgen.

 

Ber om tips

Politistudentene Tina Alsethaug og Marie Vik var på befaring og sporsikring i 14-tiden mandag. Konsulent ved Surnadal vgs, Mari Vattøy, informerte politiet om at skolen har et overvåkningskamera ved veien, som kan ha fanget opp eventuelle gjerningsmenn eller kjøretøy. Politiet ber samtidig om tips fra publikum - ta kontakt med Surnadal lensmannskontor om du har informasjon.

Marie Vik, Berit Bævre og Tina Alsethaug.JPG

Politistudenter Tina Alsethaug og Marie Vik med hallvakt Berit Bævre.

Jernstang.JPG

Bævre holder kubeinet som mest sannsynlig er brukt til å bryte opp dører.

Tredør.JPG

Kioskskap.JPG

Tips en venn Skriv ut