kbk ørjan2

Ingen cupbombe på AMFI Park

Som forventet tok 1. divisisjonslaget til Kristiansund seg enkelt videre til 2. runde i cupen, etter å ha banket Surnadal 5 - 0. Nordmørsderbyet var jevnt i tjue minutter, før kristiansunderne satt inn et ekstra gir og overkjørte hjemmelaget.

Det var Surnadal som kom best i gang med kampen, og var faktisk nær scoring allerede etter tre minutter. Et forferdelig vær, med sterk vind og høljeregn satte sitt preg på spillet, og spolerte det som kunne blitt en folkefest.

Kristiansunds første scoring kom i det 24. spilleminutt, etter at kaptein på Surnadal,Stein Todalshaug, var uheldig og headet ballen i eget mål. Kun to minutter senere økte KBK ledelsen til 2 - 0 etter scoring av Daniel Berg. Fem minutter før pause satte Berg inn sitt andre for dagen, og sørget for at gjestene ledet komfortable 3 - 0 til pause.

Etter hvilen kom Surnadal mer med i kampen igjen, og klarte å holde KBK unna ny scoring helt til det gjenstod åtte minutter av kampen. Da raknet det på nytt for hjemmelaget. Aliou Coly la først på til 4 - 0, og i det 87. spilleminutt scoret Daniel Berg sitt tredje, og fastsatte sluttresultatet til 5 - 0.

Det ble altså ingen cupbombe på AMFI Park, men Surnadal skal ha ros for god innsats under svært dårlige spilleforhold onsdag kveld. Nå er det full fokus på serien igjen. Neste kamp for Surnadal er hjemme mot Vestnes/Varfjell lørdag 2. mai.

Kampfakta Surnadal - Kristiansund ( 0 - 3 ) 0 - 5

Steinar B. Ranheim
Simen E. Engdal
Torgeir Kvendset
Lars Mogstad
Ørjan Nes Haugen
Stein Todalshaug
Sven Ranes
Ola Heggset
Andreas D. Sæter
Sander Smevoll
Bjørnar D. Sæter

Vegar Brøske
Trond Resell
Emil H. Ansnes

Les mer om NM for herrer her

kbk ørjam.jpg
Ørjan Nes Haugen jobbet godt mot Aliou Coly

kbk1.jpg
Simen Einmo Engdal (t.h) og tremålsscorer Daniel Berg (med ryggen til)

kbk3.jpg
Ola Heggset

kbk4.jpg
Mål!

kbk5.jpg
Bjørnar Dalsegg Sæter ble godt passet på i uværet på AMFI Park