Inn-på-tunet

Informasjonsmøter om Inn på Tunet

Møre og Romsdal Bondelag arrangerer i samarbeid med Tilbydernettverket for IPT og Fylkesmannen rekrutterings- og informasjonsmøter om Inn på tunet (IPT) tirsdag 24. november i Surnadal og onsdag 25. november i Giske. Åpent for alle interesserte. Påmelding innen 20. november til M&R Bondelag.

I Surnadal er det Solveig Haglund på garden Oppistua Øye som er vertskap, mens Linda og Karl Arne Austnes på Støbakkvik Gard er vertskap på Godøya.

De to dagmøtene har som formål å informere mer om IPT og å være en møteplass mellom etablerte IPT-tilbydere og interesserte som i framtida kan utvikle gode tilbud, samt andre som er engasjert på området.

Innledere på møtene er Hege Lindstrøm fra IPT-utvalget i Norges Bondelag, HMS-rådgiver Sigmund Moen Trønsdal fra Norsk Landbruksrådgjeving HMS og Aud Lindset Drågen fra Fylkesmannen landbruksavdeling. 

Det blir også informasjon om aktuelle tilbud fra Innovasjon Norge for garder og vertskap som vurderer å satse på Inn på Tunet, og informasjon om tilbydernettverket for IPT i Møre og Romsdal. 

På begge møtene vil vertsbøndene presentere tilbudene de har på sine garder.

Last ned program og mer info her!