"Ild og anarki" i Torshall

Jo Sverre Sande slapp singelen "Ild og anarki" tidligere denne uka. Lørdag kveld spiller han og bandet konsert i Torshall. De fem musikerne har øvd sammen siden i fjor høst, og nå gleder de seg til å spille i Rindal. Conor Patrick og Emma Williksen kommer også til å bidra med sang og musikk på konserten på lørdag.

Jo Sverre 2016.jpg

Bandet som spiller sammen med Jo Sverre er Andreas Sæle, Kristian Raanes, Lars Frengstad og Olav Nergård Tørset. De har øvd sammen siden august i fjor, og de har forsikret seg om at det låter bra før de skal spille på hjemmebane. 

Tidligere har de spilt på festival i Kristiansund og konsert i Sunndal. Førstkommende lørdag spiller de altså konsert i Torshall. De har planlagt konsert i Rindal lenge. Men det klaffet veldig bra akkurat nå, rett etter utgivelsen av singelen "Ild & anarki".

- Det bli kjøle gøttj å spælla fær rindalingan! Det e på høg tid, sier Jo Sverre.

Jo Sverre med band 1.jpg
F.v. Andreas Sæle, Kristian Raanes, Jo Sverre Sande, Olav Nergård Tørset og Lars Frengstad på øving i Rindal tidligere denne uka.


Han lover en helaften med underholdning i Torshall lørdag kveld. Ikke minst er han glad for at Conor Patrick og Emma Williksen blir med.

 - Conor Patrick er en utrolig bra artist! Han har kommet mye lenger enn oss, og jeg har vært på flere konserter med han. Jeg kom i kontakt med han for halvannet år siden, og det er han som har produsert de to siste låtene mine, forteller Jo Sverre.

Conor Patrick og sangeren Emma Williksen vil gjøre noe akustisk, og spille noen låter før hovedkonserten begynner. Jo Sverre håper at folk vil komme i rett tid og får med seg alt, for det blir veldig fint.

- Det blir skikkelig bra, lover Jo Sverre og resten av gutta i bandet.


Konserten i Torshall lørdag er et samarbeid med Torshall BA. Det er 18-årsgrense. Se facebookarrangementet her.

Søndag kveld kl 20 spiller det samme bandet på Antikvariatet i Trondheim. Og det blir mange flere konserter framover.