hyggekveld1

Hyggekveld på Tørsåsløa

Fredag kveld laget fadderene ved Rindal frivilligsentral hyggekveld for flyktningene på Tørsåsløa. Dette ble en veldig koselig kveld med god stemning og god mat.

Vi gikk bortover den fine stien fra parkeringsplassen med hodelykter. Jostein hadde satt opp fakkelbokser så det ble en veldig fin og stemningsfull tur til hytta. Faddere hadde laget korgfest med tradisjonell norsk kveldsmat og vi kokte kaffe og te på kjel. Solveig hadde også laget en veldig artig quiz med spørsmål fra Rindal. Det viste seg at flyktningene hadde opparbeidet masse god kunnskap om Rindal og rindalinger.

hyggekveld3.jpg

hyggekveld2.jpg

Vi trenger flere faddere og leksehjelpere. Det er stort behov for at vi alle bidrar til at våre nye innflyttere får en god hverdag når de kommer hit til oss. Dette er en hyggelig oppgave som gir mye tilbake.

Ta kontakt på telefon eller epost så  kan vi ta en prat og se om det er noe nettopp DU kan gjøre for de som kommer til Rindal uten å ha sin egen famile rundt seg. Tlf. 46 82 56 03 eller rindal.frivilligsentral@svorka.net


Les mer på Rindal Frivilligsentral sine hjemmesider.

 

Tekst og foto: Rindal Frivilligsentral