Onsdag
Onsdag Regn
Regn
Flau vind
Torsdag
Torsdag Delvis skyet
16°
Delvis skyet
Svak vind
Bilde iver og arild

Annonse:

Husqvarna hos Eiksenteret

Eiksenteret Midt-Norge avd. Surnadal kan nå tilby Husqvarnas verdenskjente produkter for skog, park og hage.

Skog

Husqvarnas brede sortiment av motorsager og ryddesager klarer de mest krevende jobber i skogen, og flere ulike tilbehør sørger for at du kan jobbe sikkert og profesjonelt. For å optimere ytelsen på Husqvarna motorsager ytterligere, ble det første egenutviklede sagkjedet X-CUT lansert i høst. Andre nye tilbehør for profesjonelle skogsarbeidere er verneklærne Technical Extreme. Dette er en kolleksjon som har satt en helt ny standard når det gjelder klær for personer som jobber i skogen – finnes nå også som damemodell!

 

Park

Husqvarna har det siste året tatt en høy posisjon når det gjelder batteridrevne maskiner for landskapspleie. Sortimentet gir en mulighet til å vedlikeholde parker uten støy og uten bruk av bensin, samtidig som de har samme ytelse som bensindrevne maskiner. Et godt eksempel på dette er den nye hekksaksen 536LiHE3 som har en rekkevidde på 3,5 meter, og en klippehastighet på 4000 kutt per minutt.

 

Hage

Husqvarnas robotgressklippere, Automower, klipper plenen din så du har en fin og velklippet plen hele uken. Disse unike maskinene er utviklet over mer enn 20 år, og er i dag markedsledende. Husqvarna Automower finnes i flere ulike modeller for gressarealer opp til 5000 m2, og er et førsteklasses, batteridrevet alternativ til bensinklippere. Husqvarna har også en serie med batteriprodukter for hus og hytteeiere - både motorsager, hekksakser, gressklippere og gresstrimmere. Det smarte er at det samme batteriet passer i alle produkter.

Surnadal kommune1.JPG

Eiksenteret Midt-Norge avd. Surnadal gratulerer sin første kunde, Surnadal kommune, med kjøp av Husqvarna Rider P 524. Dette er en profesjonell rider, som er levert med snøfreser, klippepanne og strømaskin.