Picasa

Hopp og sprett på Nymoen

I helgen var det duket for Trollheimen Ride- og Kjørelag sitt årlige todagers sprangstevne på Nymoen i Surnadal. Med 40 påmeldte ekvipasjer og et noe utfordrende vær ble det likevel et vellykket stevne.

I tillegg til arrangørklubbens egne deltakere deltok det ekvipasjer fra Orkdal, Fræna, Molde, Sunndal, Kristiansund, Sekken og Sula.

- Til tross for dårlig vær og våt bane var det mye fin ridning og goestasjoner av deltakerne, sier Gro G. Løfaldli, leder for Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Klubben har kurset egne medlemmer som stiller som teknisk personell på slike arrangement: Banebygger Hege Sæther Moen, stewarder Siri Skjølsvold og Ragnhild Klock, dommere Gro G. Løfaldli og Solvår Halset. Overdommer var Inger Bergum fra Møre og Romsdal Rytterkrets som var innleid for arrangementet.

Et uhell satte preg på søndagen, da en av deltakerene ble hentet med ambulanse etter et stygt fall. Løfaldli opplyser om at alt står bra til med rytteren, men at den uheldige blir liggende til observasjon på St. Olavs Hospital i Trondheim til i morgen.

- Det gror godt i ryttersporten i distriktet, forteller Løfaldli. - Mange unge ryttere fra klubben har i år startet sin første stevnesesong og klubbens egne ekvipasjer viser stor fremgang i sporten.

Inngressbilde: Sofie Hagen Nakken og Jumper fra Molde Rytterklubb.

Astrid Kvammen og Spike fra Fræna Hestesportsklubb vant i klassen Hest 0,90 lørdag

Erika Faksnes Øie og Herborg fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Fride Renate Berg og Abbeyton Pal fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Ine Røen og Savannah's Secret fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

IngridAngela Gravem Isaksen og Future II fra Sunndal Rideklubb.

Ingun Løseth og Lord Caletto III fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Kjell August Sekkenes Westad og Lady Pakenda fra Sekken Hestesportsklubb.

Lina Moen og Sancerre fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Lina Moen og Sancerre fra Trollheimen Ride- og Kjørelag vant i klassen Hest 110 cm på lørdag.

Linn Sæthervik og Bijou fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

På lørdag slo tre av klubbens ekvipasjer til med pallplass i klassen Hest 110 cm: 1.plass: Lina Moen og Sancerre, 2.plass: Linn Sæthervik og Bijou, 3.plass: Ingun Løseth og Lord Caletto III.

Nora Helene Hauge og Luigi fra Fræna Hestesportsklubb.

Pernille Lyngstad Ørgesvik og Benedikt 22 fra Fræna Hestesportsklubb.

Sarah Brusethaug og Konjak fra Trollheimen Ride- og Kjørelag.

Ragnhild Gravvold og Junior II fra Trollheimen Ride- og Kjørelag tok seieren i klassen Ponni I 80 cm på lørdag.