ingress, hjertevarme

Hjertevarme og giverglede

Norges Strongman-cup som ble arrangert under årets Laksefestival hadde en ny vri med salg av t-skjorter for å støtte kreftsaka. Nå er Surnadal Sparebank og Hercules Strongman Team klare til å overlevere sjekken på 24 017, 53 kr.

Liv Dalsegg, Ola Trygve Polden og Odd Inge Kvernberg.

Laksefestivalen 2017 var første gang en runde av Norges Strongman-Cup ble avholdt i Surnadal, og når den lokale klubben fikk mulighet til å arrangere ny runde året etter ønsket de å gjøre noe mer ut av arrangementet. De tok da kontakt med Surnadal Sparebank og Liv Dalsegg.

-Strongman ser ut som bare muskler, men vi ville vise fram hjertevarmen også. Det er jo helt vanlige folk som vil andre godt, forteller Dalsegg og strongman-karene Odd Inge Kvernberg og Ola Trygve Polden nikker seg enig. Derfor valgte de en god sak de ønsket å støtte i år, og fant ut de ville selge t-skjorter og gi overskuddet av salget og arrangementet til saka.

Salget og arrangementet gikk godt, og ble veldig publikumsvennlig da det varte bare i to timer.

-Det var en bra giverglede. Mange donerte penger uten å kjøpe t-skjorten, og andre betale mer for skjorten. Man får ikke solgt ut alle t-skjortene på 1-2-3, men vi fikk solgt ca 160 t-skjorter av 210. Resten av t-skjortene går til klubben og brukes som treningsskjorter. Vi er godt fornøyde, smiler Dalsegg, Kvernberg og Polden. Overskuddet av salget og arrangemenetet ble på 24 017,53 kr, og går direkte til kreftsaka.

Drømmen er å arrangere finalen.

-Vi ønsker å gjøre dette neste år også, men mange faktorer spiller inn. Det har vært en drøm å få arrangere finalen her, og kåre årets strongman i Surnadal, forteller Kvernberg. Først må Norges Strongman-Cup arrangeres, og deretter må klubben få en av rundene er noen av faktorene som spiller inn.

Det kommer helt an på hvordan Norges Strongman-Cup blir arrangert for om Surnadal har sjanse til å arrangere en runde av cupen eller finalen.

-Klubben ønsker å rette en stor takk til Surnadal Sparebank. Uten dem hadde vi ikke fått til dette. Samtidig ønsker vi å takke næringslivet i Surnadal og Rindal og Surnadal kommune, smiler Kvernberg.