Rindal Røde Kors Hjelpekorps påske 2014

Rindal Røde Kors Hjelpekorps informerer

Hjelpekorpset er på plass i påska

Da nærmer det seg påskeferie, og selv om det er lite snø i fjellet kommer nok noen til å dra ut på tur. Det synes vi er kjempefint, så vi satser på at solen kommer, slik at påsken blir strålende :) Men vi ønsker at dere er oppmerksom på vann, både bekker, små elver, større elver og vann. Isen på flere vann begynner og bli tynn. Den er overhode ikke til å stole på. Gå rundt, isteden for å ta risikoen på å gå over vannet.


Ellers blir vi i hjelpekorpset i Rindal stasjonert hovedsakelig i sentrum av Rindal i påska, da vi også i år har hjemmevakt. Snøscooter og pulk vil til enhver tid være pakket og være klare til å rykke ut, uansett tid på døgnet. Vi stiller opp om noen skulle trenge hjelp, uansett hvilken hjelp. Ikke vær redd for å ta kontakt. Vi er bare en telefon unna.

Ved sykdom, skader eller annen ulykke, så ring 113. Så videreformidler de informasjonen til oss. Husk, det er bedre å ringe 113 en gang for mye, i stede for en gang for lite. Å på 113 møter dere hyggelige personer som hjelper dere.
 
Vi har også et alarmnummer som kan være greit å ha liggende på telefonen. Både til påske og til senere anledning.

Vårt nummer er 95721034

Ønsker dere med dette en riktig GOD PÅSKE fra Rindal Røde Kors Hjelpekorps