Picasa

Historisk årsmøte

Det er ikke hver dag en avvikler helaften med 4 årsmøter etter hverandre, sa både Atle Norli, leder av interimsstyret i Rindal IL og John Ole Aspli, ordstyrer i første årsmøtet i Rindal IL i Rindalshuset onsdag kveld. Før dette møtet hadde Rindøl, Rindal FK og Rindals-Troll avvikla sine siste årsmøter.

 

Atle Norli, leder etter stiftelsesårsmøtet, hadde ei sterk oppfordring til foreldra som ønska at barna skulle benytte seg av tilbuda til idrettslaget: Still deg til disposisjon og ta din del av oppgavene som trengs for at idrettslaget fortsatt skal kunne gi barna et aktivitetstilbud!

 

Tv. Atle Norli        -        t.h. Elmer Talgø

 

Valgkomitéen hadde hatt store problemer med å få folk til de ulike verva. Elmer Talgø hadde vært i valgkomitéen i 7 år, og var enig i at foreldra måtte ta mer ansvar. Det var særlig innafor ballidrettene det var problemer, men de har også en personalkrevende organisasjonsplan. Resultatet ble at det fungerende fotballstyret i lag med hovedstyret må finne fram til ei løsning. Det ble uttrykt håp om at problema valgkomitéen hadde var forbigående, og at alt ble bedre igjen når det nye idrettslaget kom skikkelig igang.

 

Etter det første ordinære årsmøtet består styret i Rindal IL av:

Leder: Atle Norli
Nestleder: Lisbet Lillevik
Økonomi: Tove Holsæter Bolme
Sekretær: Line Flåtten
1.styremedlem: Oddbjørn Heggem
2.styremedlem: Åge Jonli
3.styremedlem: Eirik Tørset

 

For øvrige valg viser vi til Rindal ILs heimeside der det trolig kommer fullstendig referat.

 

Det ble, med noe motstand, enstemmig vedtatt økning av treningsavgiftene: 1. - 10.klasse: kr. 750,- Junior – 17 – 20 år: kr. 1500,- Senior – 21 år og eldre: kr. 2000,-

Styret fikk fullmakt til å vurdere fritak for treningsavgift for aktive som har verv i klubben. Det kan også komme på tale med søskenrabatt, uen at møet gjorde noe vedtak om det.

Medlemskontingenten ble kr 100,- for alle aldre, familierabattordning – kr. 300,-

 

Til slutt la Pål Sande fram forslag til budsjett, og det ble enstemmig vedtatt. Nytt her var at alle sponsormidler gikk inn i hovedkassen som samla sum. Sponsormidlene var betydelig større for det nye idrettslaget. Laget hat som målsetting å nå et overskudd på kr. 400 000,- i året for å ha midler til framtidige investeringer. Første året klarer en ikke det på grunn av ekstra utgifter i forbindelse med danning av ny klubb – diverse drakter og logoer.

 

Styret fra stiftelsesmøtet, her representert ved f.v.: Åge Jonli, Pål Sande, Jo Trønsdal Bævre, Atle Norli, Line Flåtten Og Oddbjørn Heggem kalla inn til det første ordinære årsmøtet i Rindal IL.

.
Noen av de som gikk ut av sine verv fikk takk for innsatsen så langt. Fra venstre: Morten Møller, Pål Sande, Jo Trønsdal Bævre og Jan Romundstad.