DSC_8803

Historier fra Rindal

Studenter fra Høgskolen Oslo og Akershus er i Rindal for 7. året på rad. De leter og finner interessante personer i bygda for å lære seg å lage reportasjer innen foto eller film. Resultatene blir vist til trondheimspublikum denne helgen. Det skjer gjennom utstillinger og kino. Her er det en ypperlig anledning for Rindalssamfunnet (kommunen, næringsliv og organisasjoner) å benytte seg av i mange sammenhenger.

DSC_1562.jpg

FILM/FOTO
LØRDAG 19. NOVEMBER, KL. 12.00
DOKKHUSET
WORKSHOP RINDAL

HISTORIER FRA RINDAL

Studenter fra fotojournalist-utdanningen ved Høgskolen i Oslo og Akershus presenterer (HiOA) bilder fra sin workshop i Rindal.

I løpet av noen hektiske workshopdager har fotojournaliststudenter fra HIOA portrettert folk i Rindal i Møre og Romsdal. Med base på Saga Trollheimen Hotell har studentene reist ut i bygda for å møte folk med spennende historier å fortelle.

Møte med rindalingene og stedets historie er et viktig ledd i utdanningen av de nye fotojournalistene. Det å skulle gjøre seg kjent på nye steder, reise ut med kamera som verktøy, møte mennesker og formidle deres historier på en interessant og respektfull måte, er sentralt for en fotojournalist. Et utvalg av de beste bildene vil bli stilt ut på Dokkhuset under festivalen.


Tekst og foto: Morten Gåsvand