herrelag jubel

Herrene klare for seriestart

Lørdag kastes håndballsesongen i gang for herrene på Surnadals 4.divisjonslag. Spillerstallen er en god blanding av surnadalinger og rindalinger, og det er mye av grunnen til at første seriekamp spilles i Rindalshuset. 

Herrehåndballen i Surnadal gjorde comeback i fjor etter mange års pause. Laget ble raskt en publikumsfavoritt i Surnadal idrettshall, selv om resultatene ikke alltid gikk veien. Surnadal endte til slutt sist på tabellen med to seirer på ti kamper. Herrene gir seg ikke så lett, og går på en ny sesong med krum hals. Denne gangen med en forsterket stall hvor flere rindalinger gjør comeback på parketten.

- Fem av spillerne våre er fra Rindal. Det er veldig gledelig at vi får til et samarbeid, og gleder oss til å vise oss frem for publikum i Rindalshuset lørdag, sier Stian Faksnes som sammen med Petter Mathisen Giæver fungerer som trener og oppmann. 

herrelag rindalinger.jpg
Rindalingene Joakim Halgunset, Jon Arne Løfaldli, Inge Skjølsvold, Jon Sande og Håkon Strupstad Mikkelsen blir å se i surnadalsdrakta denne sesongen.

Herrene er med på håndball for å ha det artig, og har ingen store ambisjoner foran årets sesong.

- Målet vårt er å ikke bli sist, ler Faksnes. 

Surnadal har hatt en svært rolig oppkjøring, og tar det hele med knusende ro før serieleder Sverresborg 2 kommer på besøk lørdag. Trønderne står med full pott etter tre kamper og har scoret hele 99 mål. Likevel er ingenting avgjort før kampen er spilt, og under en cup på Hitra tidligere i oktober viste Surnadal at de kan spille håndball.

- Cupen gikk over all forventning. Vi tapte med bare ett mål mot Orkanger sitt 3. divisjonslag og vant kampen mot Sparbu. Sistnevnte er et lag vi kommer til å møte i seriespillet, sier Faksnes.

Lørdagens hjemmekamp starter kl 13.30 i Rindalshuset. 

Surnadal spiller i avdeling 2 sammen med Ranheim, NTNUI håndball 4, Steinkjer 2, Vikhammer 3, Sparbu, Selbu, Charlottenlund 3, Utleira, Utleira 2, Flå/Lundamo/Støren og Sverresborg 2.

Se tabellen her 

herrelaget 2017-18 2_690x505.jpg
Bakerst f.v: Petter Mathisen Giæver, Joakim Halgunset og Håkon Strupstad Mikkelsen. I midten f.v: Anders Moe Sæter, Jon Sande, Mikkel Bæverfjord og Inge Skjølsvold. 
Foran f.v: Ole Joar Bruset, Espen Fougli Vraalsen, Stian Faksnes, Jon Arne Løfaldli og Tarjei Fugelsøy. Ikke til stede da bildet ble tatt: Helge Rodal