IMG_6243_690x460

Halvparten av Notabene-butikkene starter opphørssalg - Surnadal er blant dem

Torsdag bekrefter Trond Erik Hansen i Autotech Varebørs, som er leid inn for å styre konkurssalget i Notabene, hvilke 21 av de 42 Notabene-butikkene som nå er i gang med opphørssalg. Blant dem er butikken i Surnadal, samt Storkaia Kristiansund og Heimdal. Se liste over alle butikkene i saken.

Onsdag ble det klart at Jotunfjell Partners kjøpte konkursboet etter at Notabene ble slått konkurs dagen før. Det var da usikkert hvor mange butikker, og hvilke, som ville bli drevet videre, og hvilke som ville bli nedlagt.

Trond Erik Hansen i Autotech Varebørs bekrefter til Trollheimsporten at følgende 21 butikker, med Surnadal inkludert, har startet opphørssalg:

Skarnes
Jekta
Konnerud
Blomsterdalen
Surnadal
Hovenga
Stadionparken
Holmestrand
Tvedtsenteret
Heimdal
Stange
Sannidal
Rakkestad
Svolvær
Notabene Storkaia Kristiansund
Kirkenes
Horisont
Leira
Stryn
Skibsgården
Moelv

Hansen understreker at det kan komme endringer på lista, men at dette er butikkene som per torsdag ved lunsjtider har startet utsalg.

Til e24.no bekrefter finansdirektør og partner i Jotunfjell Partners, Bjørn Leiknes, at det jobbes med å finne løsninger med enkelte lokale drivere:

– Vi jobber med å finne løsninger og det kan tenkes at vi kan finne lokale drivere også for noen av dem som driver utsalg, sier Leiknes til e24.no.

Det var Driva som først meldte at butikken i Surnadal hadde fått beskjed om å starte opphørssalg.

Driftsansvarlig ved Notabene Surnadal, Tove Sundli, sier til Trollheimsporten at de allerede er i gang med å selge ut butikken. Sundli har jobbet i butikken i 39 år.

– Det er tøft når slikt skjer, sa Sundli da konkursen først ble kjent.

Notabene hadde på det meste 146 butikker på landsbasis, mens antallet ved konkursen var nede på 42. Ut i fra Autotech Varebørs' liste vil antallet butikker altså nå bli halvert, til 21.

IMG_6241_690x460.jpg
Notabene Surnadal.