Håper på rekorddeltakelse i jubileumsåret

Surnadal Sparebank fyller 175 år i 2017. Jubileet vil først bli markert på Surnadal Sparebanks næringslivsdag 17. januar. Dette er årets første store arrangementet i bankens regi. De lover et tradisjonelt og bra program, med flere kjente foredragsholdere og høyst aktuelle tema.

Liv Allan og Ole M stor.jpg
Liv Dalsegg, Allan Troelsen og Ole Magnus Løwe i Surnadal Sparebank
 

Næringslivsdagen er for alle

Næringslivsdagen 2017 blir den fjortende i rekken. Også i år blir Ove Snuruås med som konferansier.

- Vi er veldig glad for å ha fått med oss Ove Snuruås igjen. Han har en egen evne til å skape god stemning i salen. Tidligere deltakere har vært veldig begeistret for han, sier Liv Dalsegg. - Næringslivsdagen er vårt første store arrangement i jubileumsåret, og det hadde ikke blitt det samme uten Ove Snuruås.

Næringslivsdagen har blitt et treffpunkt i regionen, og banken har mottatt mange påmeldinger allerede før årets program var gjort kjent. Banksjef Allan Troelsen understreker at arrangementet ikke er bare næringslivsrettet. Næringslivsdagen er for alle.

Surnadal Sparebank feirer 175- årsjubileum til neste år. 175 år er en anseelig alder. Banken er et av de eldste firmaene i Surnadal. Jubileet vil bli markert ved flere anledninger, og altså først på næringslivsdagen.


Lokale gründere

Det blir lokale innledere, først med Jan Erik Glåmen, gründer og bonde fra Halsa. Glåmen har bygget ett av de største fjøsa i Midt-Norge. Han har mange roller i lokalt næringsliv, og er svært aktiv innen frivillig arbeid.

Kristin Waagen_690x460.jpg
Kristin Waagen, daglig leder i Tingvollost.

Kristin Waagen er også en av våre lokale gründere, og hun vil holde et innlegg på næringslivsdagen. Waagen er daglig leder i Tingvollost, kjent for blåmuggosten Kraftkar som nylig ble kåret til verdens beste ost.

Salgs- og markedssjef Liv Dalsegg i Surnadal Sparebank synes at det er mye bra som foregår lokalt, ikke minst innenfor næringslivet. Banken har alltid har lagt vekt på å få med kvinnelige foredragsholdere blant annet på næringslivsdagen. Det har de klart også i år. Det er mange dyktige damer å velge imellom. 


Dagsaktuelle tema

Bente Sollid Storehaug er seriegründer, best kjent som en av grunnleggerne bak selskapet Digital Hverdag AS, så tidlig som i 1993. Hun var svært tidlig ute i arbeidet med media, internett og digitalisering. Storehaug er blant annet styremedlem i konsernstyret i Polaris Media. Og hun har aner fra Surnadal. Hun vil blant annet sette fokus på hvordan digitaliseringen vil berøre oss i framtida, et høyst aktuelt og interessant tema.

Jan Ludvig Andreassen er sjefsøkonom i Eika. Han har deltatt på næringslivsdagen flere ganger tidligere. Andreassen er makroøkonom, og vi snakke om økonomien i samfunnet.

En annen spennende foredragsholder er HC Medlien, som titulerer seg selv som krusedullfilosof, potetpoet, verbalmusikant og overheadhunter.

- HC Medlien er en mann med meninger om veldig mye. Han er en opplevelse, sier banksjef Allan Troelsen.

NRK portrett Hans W Steinfeldt_690x460.jpg
Hans-Wilhelm Steinfeldt (foto: NRK)

Hans-Wilhelm Stenfeldt kommer også til næringslivsdagen. Steinfeldt er kjent som er journalist, historiker, forfatter, programleder. Hans spesialfelt er Russland, hvor han har vært utenrikskorrespondent for NRK i en årrekke. Vi må regne med at han har gjort seg tanker om dages politiske situasjon, ikke minst om Trumph og Putin. Dette blir nok et svært interessant og aktuelt tema.

Sigurd Granmark er tidligere leder av Adidas-gruppen i Norge, mentalt trener og foredragsholder. Granmark er også mannen bak langrennslaget Team BN Bank. Han er spesialist på merkevarebygging, og en veldig engasjerende foredragsholder.
 

Surnadal Sparebanks utviklingsspris 2016

Også i år blir Surnadal Sparebanks utviklingspris delt ut på næringslivsdagen. Utviklingsprisen skal være en utmerkelse og en påskjønnelse til den eller de personer, lag, foreninger eller organisasjoner som har utmerket seg spesielt med utvikling av lokal kultur, idrett, reiseliv, næringsliv, eller markedsføring av lokalsamfunnet. Prisen er på 25.000 kr, samt heder og ære, og vil forhåpentligvis gi inspirasjon og motivasjon for videre innsats.

Surnadal Sparebank sin facebookside kan du komme med forslag til hvem som fortjener å vinne utviklingsprisen for 2016.


- Vi gleder oss

Liv Dalsegg setter pris på at så mange gode foredragsholdere har sagt ja til å komme til Surnadal. De kommer i godt selskap med mange kjente navn som har vært med tidligere. Erna Solberg, Bjørn Kjos og Herman Friele er noen av dem som har deltatt på næringslivsdagen tidligere. 

- Vi har jo fantastiske fasiliteter på hotellet. Det fungerer veldig bra for denne typen arrangementer, sier Liv Dalsegg.- Vi gleder oss!

Alt ligger dermed til rette for enda en interessant og spennende næringslivsdag i Surnadal Sparebank sin regi.

Næringslivsdagen teaser.jpg

Surnadal Sparebank er medlem av Trollheimsporten.