gvs lg roen

Vårtilbud på isolerglass

GVS - L G Røen ny på Trollheimsporten

Trollheimsporten gratulerer og ønsker GVS - L G Røen i Surnadal velkommen som nytt medlem med informasjonsside på Trollheimsporten. GVS Byggavdeling er tilsluttet Byggmann Gruppen og L G Røen driver med porter og vinduer. Nå har de slått seg sammen til GVS - L G Røen, planlegger nybygg og holder i dag til hos Kvatro i Industrivegen. Nå har de vårtilbud på isolerglass - 15 % ved bestilling før 31 mai.

GVS - L G Røen er medlem nummer 147 på Trollheimsporten og vi nærmer oss 150. Bedrifta har egen nyhetssider unde si informasjonsside. Den finner du her. Når det er nyheter vi de komme på denne sida, samtidig som nyhetene kommer på framsida av Trollheimsporten.

Vi ønsker GVS - L G Røen velkommen og gratulere med ny side. Ønsker din bedrift å bli med på Trollheimsporten - klikk herDu finner alle medlemmene her.

Nå har de vårtilbud på isolerglass. Kanskje utsikten ikke er som den var? Er det dugg mellom rutene? Kanskje de er punktert? Nå har vi 15 % rabatt på isolerglass ved bestillng før 31. mai. Ring eller send tekstmelding til 909 23 984 eller en e-post til lgr@gvs.no, så kommer vi og tar mål og gir tilbud på isolerglass.