Kom st 3

Øvre Rindal skole og barnehage

Gulvet i gymsalen blir reparert snarest

I siste kommunestyremøte i Rindal ble det stilt spørsmål om hva som skjer med gulvet i gymsalen på Øvre Rindal skole og barnehage. Gymsalen er for tiden stengt fordi lakken på gulvet flasser av. Gulvet vil bli pusset ned og lakket på nytt snarest.

I kommunestyremøtet i Rindal onsdag i forrige uke var det som vanlig en spørrerunde før man tok fatt på den ordinære saklista.

Line Flåtten (Ap) tok ordet og spurte om hva som blir gjort med gulvet i gymsalen på Øvre Rindal skole og barnehage. Hun hadde hørt at gymsalen var stengt.

Ordfører Ola T Heggem svarte at han hadde blitt kjent med dette to dager tidligere. Han tok da saka opp med administrasjonen, og forsikret seg om at gulvet vil bli reparert så fort som mulig. 

- Ingen budsjettpost er tom i februar. En eventuell budsjettregulering får vi komme tilbake til senere, sa Ola T Heggem til kommunestyret.

Ordføreren forteller til Trollheimsporten at gulvet i gymsalen har vært lakkert annethvert år siden den var ny på 80-tallet. Det har gått bra fram til nå, da man oppdaget at lakken begynte å flakne av. Man fant det da best å stenge gymsalen. Løsningen er å pusse ned hele gulvet og lakkere det på nytt. Normalt brukes gymsalen daglig, både av skolen og barnehagen.