Torill Røv

Gull og glitter hos Diamant AS

Diamant AS har lokaler hos Amfi Surnadal, og har siden 2014 vært drevet av Torill Røv. Butikken inneholder blant annet et stort utvalg av smykker, bunadssølv og gaveartikler.

Med seg på laget har Torill 2 faste ansatte, i tillegg til en ekstrahjelp.

Som en frittstående butikk, og ikke del av en større kjede, får de bestemme mye av vareutvalget selv. Dette gjør at de har en del merker man ikke finner andre plasser. Butikken innehar flere norske merker, deriblant «Gulldia» som er drevet av to norske damer. De valgte seg ut 100 frittstående gullsmedbutikker i Norge til å selge sine produkter, og Diamant i Surnadal er en av de butikkene.
Produkter fra «Huldresølv» og «Sylvsmidja» finner man også i butikken til Torill, og begge de merkene er norske og produseres i Norge.

Diamant AS har et rikholdig utvalg i smykker, dåpsgaver, bunadssølv, klokker, samt gaveartikler til både konfirmasjon, bryllup og andre anledninger. Her finner man noe både til damer og herrer.

I tillegg utfører butikken pussing av bunadssølv, sølvsmykker og sølvbestikk. De tar også imot enkle reparasjoner av f. eks. klokker, smykker og ringer. Noe gjør de selv, mens resten sender de inn til reparasjon. Noen av leverandørene i butikken er også med på byttegullordningen, forteller Røv. Det innebærer at du kan ta med gammelt gull du ikke bruker, finne et nytt produkt, og betale med det gamle gullet.

- Jeg vil slå et slag for nærbutikkene og senteret her i Surnadal. Det er viktig at de blir brukt. Man finner kanskje ikke absolutt alt, men det man kan kjøpe lokalt, bør man kjøpe lokalt, sier Røv og ønsker alle velkommen innom sin egen butikk.

 

For mer informasjon, se butikkens Facebookside.

 

Bunadssølv.jpg
Et godt utvalg av bunadssølv.

Hårstrikk.jpg
Hva med et hårstrikk til bunaden? Godkjent til å brukes til alle typer bunader.

Dåpsgaver.jpg
Dåpsgaver til venstre, og en norsk serie til høyre som heter "Ment - for deg".

Ment for deg 1.jpg
Elegant norsk design!

Ment for deg 2.jpg
Også fra serien "Ment - for deg", med en flue på toppen av kruset som dekor.

Herreartikler.jpg
Ikke bare pynt til damene å finne hos Torill.

Klokker.jpg

Klokker 2.jpg
Klokker i alle varianter.

Oversikt 1.jpg

Oversikt 2.jpg

Stelton.jpg
Stelton er like elegante i uttrykket som for 40 år siden.

Spor.jpg
Den norske serien "Spor" fra Sylvsmidja.