AK surnadal jubel sier 

Gratulerer med opprykk!

Surnadal vant bortekampen mot Midsund 3 -1. Samtidig spilte Sunndal uavgjort 1 - 1 mot Åndalsnes. Med to serierunder igjen, leder Surnadal tabellen med 7 poeng og kan endelig slippe jubelen løs for opprykk til 3. divisjon!

- Dette er bare helt sinnsykt artig, sier trener Webjørn Holten rett etter kampslutt i Midsund. Treneren bekrefter at det er svært høy stemning i garderoben, og at festen vil fortsette utover kvelden.

Holten er naturlig nok god fornøyd med sine spillere som har levert solid spill i hele høst.

- Dette var vår 12. seier på rad, og vi har vist godt og stabilt spill i lang tid. Målet vi satte oss før sesongen var å bli bedre enn i fjor. Da endte vi på 3. plass. Vi har bevist at vi er klare for spill i 3.divisjon. Laget vårt består av mange svært gode spillere, og jeg er sikker på at de vil hevde seg neste sesong, sier Holten.

Webjørn Holten vil ikke snakke om sin egen eller enkeltspillere sin fremtid i laget.  

- Detaljene om neste sesong har ikke vært et tema foreløpig. Vi har kun fokusert på å nå målet vårt, sier Holten.

Treneren er glad for at laget får avslutte sesongen med hjemmekamp om fjorten dager. Neste helg er det bortekamp mot Frei.

- Vi skal feire sammen med hjemmepublikummet i siste seriekamp. Det gleder vi oss til, sier Holten.

Lørdagens bortekamp mot Midsund var jevn helt til det gjenstod tretti minutter av kampen. Hjemmelaget gikk først opp i ledelsen 1 - 0 på straffespark, men Bjørnar Dalsegg Sæter utlignet til 1 - 1 angrepet etter. Kun to minutter senere sørget Helge Krangnes Drøpping for at Surnadal gikk opp i ledelsen for første gang i kampen. I det 74. spilleminutt økte Dalsegg Sæter til 3 - 1.

Det er verdt å nevne at Frikk Hauglann Talgø (16) og Tor Inge Polden (15) fikk sine første minutter for A-laget i kampen mot Midsund. 

Se tabellen her

Kampfakta Midsund - Surnadal 1 - 3 ( 0 - 0 )

Steinar B. Ranheim
Torgeir Kvendset
Simen E. Engdal
Stein Todalshaug
Kristian Ansnes
Sander Smevoll
Sven Ranes
Bjørnar Dalsegg Sæter
Knut Resell
Helge K. Drøpping
Ørjan Nes Haugen

Hampus Hoem
Andreas D. Sæter
Ola Øyen Saltrø
Trond Resell
Tor Inge Polden 
Frikk H. Talgø